مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان کرمانشاه
سال:1387 | تاریخ پایان: اسفند 1387

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

472
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررس فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی 4 گونه گیاه دارویی - خوراکی استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی کمی و کیفی اجزای مختلف تشکیل دهنده اسانس و عصاره، بررسی خواص آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی عصاره چهار گیاه Dorema aucheri, Smyrnium cordifolium, Artemisia husskenechtii و Allium latifolium صورت گرفت.به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی از دو روش FTC و DPH استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که عصاره گیاه Dorema aucheri در سیستم FTC بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را دارد در حالیکه در بین گیاهان مطالعه شده بالاترین قدرت مهار رادیکال DPPH توسط عصاره گیاه Smyrnium بدست آمد. محتوی فنلی موجود در این گیاهان نیز از 38.42 تا 111.23mg/g گیاه خشک محاسبه گردید.همچنین به منظور محاسبه حداقل غلظت مهار رشد عصاره این گیاهان بر علیه میکروارگانیسم های بیماری زا از روش رقت آگار استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان دهنده فعالیت خوب آنتی باکتریایی این چهار گیاه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خان احمدی، معصومه، شاه رضایی، فاطمه، و تاران، مجتبی. (اسفند 1387). بررس فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی 4 گونه گیاه دارویی - خوراکی استان کرمانشاه. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803577/fa

    Vancouver: کپی

    خان احمدی معصومه، شاه رضایی فاطمه، تاران مجتبی. [Internet]. بررس فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی 4 گونه گیاه دارویی - خوراکی استان کرمانشاه. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ اسفند 1387. Available from: https://sid.ir/paper/803577/fa

    IEEE: کپی

    معصومه خان احمدی، فاطمه شاه رضایی، و مجتبی تاران، “بررس فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی 4 گونه گیاه دارویی - خوراکی استان کرمانشاه،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، اسفند 1387. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button