APA:
کپیخان احمدی، معصومه، شاه رضایی، فاطمه، دارایی، علی، فتاحی، علی، و کریمی، نادیا. (بهمن 1397). فرمولاسیون و بهینه سازی فراورده طعم دهنده طبیعی مواد لبنی از اسانس میوه گیاه بنه در مقیاس آزمایشگاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803608/fa
Vancouver:
کپیخان احمدی معصومه، شاه رضایی فاطمه، دارایی علی، فتاحی علی، کریمی نادیا. [Internet]. فرمولاسیون و بهینه سازی فراورده طعم دهنده طبیعی مواد لبنی از اسانس میوه گیاه بنه در مقیاس آزمایشگاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1397. Available from: https://sid.ir/paper/803608/fa
IEEE:
کپیمعصومه خان احمدی، فاطمه شاه رضایی، علی دارایی، علی فتاحی، و نادیا کریمی، “فرمولاسیون و بهینه سازی فراورده طعم دهنده طبیعی مواد لبنی از اسانس میوه گیاه بنه در مقیاس آزمایشگاهی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1397. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803608/fa