APA:
کپیحسن پوراصیل، معظم، رویین، زینب، و ربیعی، بابک. (1387). اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 9(2)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/80889/fa
Vancouver:
کپیحسن پوراصیل معظم، رویین زینب، ربیعی بابک. اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1387؛9(2):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/80889/fa
IEEE:
کپیمعظم حسن پوراصیل، زینب رویین، و بابک ربیعی، “اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 129–138، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80889/fa