مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

958
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp)

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 138

چکیده

 این پژوهش در سال 1385 با هدف پیش رسی و کوتاه کردن دوره پرورش گل نرگس رقم «ژرمن» به صورت فاکتوریل با طرح پایه به طور کامل تصادفی در سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل دما در دو سطح, 4 درجه سانتی گراد (سرمادهی شده به مدت 12 هفته) و تیمار شاهد (بدون سرمادهی) و جیبرلیک اسید در چهار سطح صفر, 200, 400 و 600 میلی گرم در لیتر بودند. ویژگی هایی مانند زمان روییدن سوخ, زمان ظهور ساقه گل دهنده, زمان گلدهی, طول ساقه, قطر ساقه, طول برگ, تعداد برگ, تعداد جوانه های گل دهنده و جوانه های رویشی, قطر و وزن سوخ اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار سوخ با دمای پایین موجب تسریع در روییدن, ظهور ساقه گل و گلدهی گردید. همچنین طول برگ, ارتفاع و قطر ساقه نیز افزایش یافت. غلظت 600 میلی گرم در لیتر جیبرلیک اسید اثر معنی داری بر رشد شاخساره (کیفیت برگ و ساقه) و زمان روییدن نسبت به سایر غلظت ها داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پوراصیل، معظم، رویین، زینب، و ربیعی، بابک. (1387). اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 9(2)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/80889/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پوراصیل معظم، رویین زینب، ربیعی بابک. اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1387؛9(2):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/80889/fa

    IEEE: کپی

    معظم حسن پوراصیل، زینب رویین، و بابک ربیعی، “اثر دمای پایین و جیبرلیک اسید بر کیفیت شاخساره به دست آمده از سوخ های پیش رس شده نرگس (.Narcissus spp)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 129–138، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80889/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا