APA:
کپیایزدی، زهرا، اثنی عشری، محمود، و احمدوند، گودرز. (1388). تاثیر تنش خشکی بر عملکرد, میزان پرولین, قندهای محلول, کلروفیل, محتوای نسبی آب و میزان اسانس در نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 10(3)، 223-234. SID. https://sid.ir/paper/80923/fa
Vancouver:
کپیایزدی زهرا، اثنی عشری محمود، احمدوند گودرز. تاثیر تنش خشکی بر عملکرد, میزان پرولین, قندهای محلول, کلروفیل, محتوای نسبی آب و میزان اسانس در نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1388؛10(3):223-234. Available from: https://sid.ir/paper/80923/fa
IEEE:
کپیزهرا ایزدی، محمود اثنی عشری، و گودرز احمدوند، “تاثیر تنش خشکی بر عملکرد, میزان پرولین, قندهای محلول, کلروفیل, محتوای نسبی آب و میزان اسانس در نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 10، no. 3، pp. 223–234، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80923/fa