APA:
کپیرسولی، دیاکو، سلوکی، محمود، فاخری، براتعلی، و اسمعیل زاده بهابادی، صدیقه. (1395). بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی, پرولین, قندهای محلول, رنگریزه های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 32(1 (پیاپی 75))، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/104916/fa
Vancouver:
کپیرسولی دیاکو، سلوکی محمود، فاخری براتعلی، اسمعیل زاده بهابادی صدیقه. بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی, پرولین, قندهای محلول, رنگریزه های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1395؛32(1 (پیاپی 75)):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/104916/fa
IEEE:
کپیدیاکو رسولی، محمود سلوکی، براتعلی فاخری، و صدیقه اسمعیل زاده بهابادی، “بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی, پرولین, قندهای محلول, رنگریزه های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 32، no. 1 (پیاپی 75)، pp. 71–82، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104916/fa