مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

913
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان های اپی گالوکاتچین (EGC), اپی کاتچین گالات (ECG), اپی گالوکاتچین گالات (EGCG), اپی کاتچین (EC), گالوکاتچین گالات (GCG), کاتچین (C) و کافئین می باشد. این کاتچین ها به دلیل اثرات سودمند بر سلامتی و نیز خصوصیت ضدموتاژنی, ضدتوموری و ضدسرطانی توجه زیادی را در جامعه علمی و در میان عموم مردم به خود جلب کرده است. عصاره این ترکیبات می تواند در تولید داروهای گیاهی, محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق برای تعیین شرایط بهینه استخراج ترکیبات مذکور, طراحی آزمایشات با استفاده از نرم افزار Minitab انجام شد.در این نرم افزار از روش باکس- بنکن (Box-Behnken), 46 آزمایش با پنج فاکتور دما, زمان, اندازه ذرات, توان دستگاه اولتراسونیک و نسبت حلال به مقدار گیاه خشک در سه سطح طراحی گردید. در این تحقیق برگ های سبز کلون 100 ازواریته هیبرید چینی ایستگاه تحقیقاتی فشالم (فومن) پس از فرآوری و تبدیل به چای سبزدر کارخانه چای رفاه, و عصاره گیری مطابق طراحی آزمایشات, توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) آنالیز گردید. پس از مدل سازی آماری توسط نرم افزار, بیشترین میزان بازده استخراج برای ذرات با اندازه ریزتر از مش 30, دمای بین 80-60 درجه سانتی گراد, توان 600 وات, مدت زمان استخراج 80 دقیقه و نسبت حلال به گیاه برابر 20 بدست آمد. این تحقیق, اولین تحقیق صورت گرفته بر روی استخراج کاتچین های چای با استفاده از امواج ماوراء صوت می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری جید، عباس، حبیب زاده، محمود، ذاکری، علی، کریمی، امین، و مجدسلیمی، کوروش. (1389). بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت. همایش ملی گیاهان دارویی. SID. https://sid.ir/paper/820892/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری جید عباس، حبیب زاده محمود، ذاکری علی، کریمی امین، مجدسلیمی کوروش. بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت. 1389. Available from: https://sid.ir/paper/820892/fa

    IEEE: کپی

    عباس جعفری جید، محمود حبیب زاده، علی ذاکری، امین کریمی، و کوروش مجدسلیمی، “بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت،” presented at the همایش ملی گیاهان دارویی. 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/820892/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button