APA:
کپیغفاری، علی، خدایاری، علیرضا، و موثق، شیرین. (1396). بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، 19(1 )، 19-33. SID. https://sid.ir/paper/83480/fa
Vancouver:
کپیغفاری علی، خدایاری علیرضا، موثق شیرین. بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)[Internet]. 1396؛19(1 ):19-33. Available from: https://sid.ir/paper/83480/fa
IEEE:
کپیعلی غفاری، علیرضا خدایاری، و شیرین موثق، “بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر،” نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 19–33، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/83480/fa