مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,093
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 33

چکیده

 در این مقاله رفتار پروتئین چپرون شوک حرارتی کوچک در برابر تغییر دما بر اساس شبیه سازی دینامیک مولکولی مورد بررسی قرار گرفته است. تغییرات ساختاری این پروتئین در دمای ثابت (310) کلوین و متغیر, برای یک و دو زنجیره از پروتئین مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد میزان انعطاف پذیری بازو به حدی است که کاهش دما در شبیه سازی یک زنجیره سبب بسته شدن بازو و کاهش جابه جایی مرکز جرم می شود. در شبیه سازی دو زنجیره نیز کاهش دما سبب بسته شدن بازوی یکی از زنجیره ها و باز شدن بازوی زنجیره دیگر می شود. این رفتار متضاد در جابه جایی مرکز جرم پروتئین نیز مشاهده می گردد. بنابراین این بازو مکان مناسبی برای حمل نانو محموله و دما یک پارامتر کنترلی مناسب برای تنظیم میزان جابه جایی بازو است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری، علی، خدایاری، علیرضا، و موثق، شیرین. (1396). بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، 19(1 )، 19-33. SID. https://sid.ir/paper/83480/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری علی، خدایاری علیرضا، موثق شیرین. بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)[Internet]. 1396؛19(1 ):19-33. Available from: https://sid.ir/paper/83480/fa

    IEEE: کپی

    علی غفاری، علیرضا خدایاری، و شیرین موثق، “بررسی میزان انعطاف پذیری بازوی زنجیره های پروتئین شوک حرارتی کوچک به عنوان نانو عملگر،” نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 19–33، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/83480/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button