APA:
کپیقاسم نژاد، محمود، بابالار، مصباح، مستوفی، یونس، آقاجان زاده، سیروس، و عسگری، محمدعلی. (1385). اثر دما و کلرور کلسیم در کاهش سرمازدگی میوه پرتقال تامسون ناول و نارنگی ساتسوما. علوم کشاورزی ایران، 37(1)، 157-165. SID. https://sid.ir/paper/8361/fa
Vancouver:
کپیقاسم نژاد محمود، بابالار مصباح، مستوفی یونس، آقاجان زاده سیروس، عسگری محمدعلی. اثر دما و کلرور کلسیم در کاهش سرمازدگی میوه پرتقال تامسون ناول و نارنگی ساتسوما. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(1):157-165. Available from: https://sid.ir/paper/8361/fa
IEEE:
کپیمحمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، یونس مستوفی، سیروس آقاجان زاده، و محمدعلی عسگری، “اثر دما و کلرور کلسیم در کاهش سرمازدگی میوه پرتقال تامسون ناول و نارنگی ساتسوما،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1، pp. 157–165، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8361/fa