مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,690
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 برای تعیین قابلیت هضم آسیدهای امینه کنجاله هحای سویا تعداد 100 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در سن 21 و 42 روزه گی استفاده گردید. ابتدا جوجه ها را به مدت چهار روز به جیره های آزمایشی (حاوی نشان گر اکسیدتیتانیوم) عادت داده شدند. سپس 6 ساعت گرسنگی اعمال گردید و در ابتدای آزمایش جیره های آزمایشی به مدت چهار روز در اختیار جوجه های گوشتی قرار گرفت, و در پایان دوره آزمایش مجددا 6 ساعت گرسنگی برای تخلیه کامل دستگاه گوارش جوجه ها داده شد. برای تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه با استفاده از محتویات ایلئوم در سن 42 روزه گی از هر تکرار دو قطعه جوجه جمعا تعداد 8 قطعه برای هر تیمار آزمایشی انتخاب شد. نتایج آزمایش نشان داد که فرآوری کنجاله سویا در کارخانجات داخل کشور در قابلیت هضم اسیدهای آمینه در دو سن (21 و 42 روزگی) و با دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) موثر است. میانگین قابلیت هضم ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه کنجاله سویا در سن 21 روزگی بیشتر از سن 42 روزگی جوجه های گوشتی می باشد. میانگین قابلیت هضم ظاهری و حقیقی کنجاله های سویا حاصل از کارخانجات روغن کشی با استفاده از روش بیولوژی فضولات 78.57 و 79.57 درصد, و در روش ایلئوم 71.39 و 72.28 درصد است, که قابلیت هضم در روش فضولات حدود 10.08 درصد بیشتر خواهد بود. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین قابلیت هضم در کنجاله سویا برای اسیدهای آمینه سیستئین, اسید اسپارتیک و گلوتامیک و کمترین آن برای اسیدهای آمینه ایزولوسین و والین در روش آزمایش فضولات و ایلئوم در سن 21 و 42 روزگی برای جوجه های گوشتی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، رضایی، منصوره، و غلامی، معصومه. (1387). تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی. پژوهش کشاورزی، 8(3)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/84810/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، رضایی منصوره، غلامی معصومه. تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1387؛8(3):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/84810/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، منصوره رضایی، و معصومه غلامی، “تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی،” پژوهش کشاورزی، vol. 8، no. 3، pp. 57–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button