APA:
کپییعقوب فر، اکبر، رضایی، منصوره، و غلامی، معصومه. (1387). تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی. پژوهش کشاورزی، 8(3)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/84810/fa
Vancouver:
کپییعقوب فر اکبر، رضایی منصوره، غلامی معصومه. تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1387؛8(3):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/84810/fa
IEEE:
کپیاکبر یعقوب فر، منصوره رضایی، و معصومه غلامی، “تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی،” پژوهش کشاورزی، vol. 8، no. 3، pp. 57–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84810/fa