مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,313
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل تاثیرگذار بر تلفات حیوانی در واحدهای مرغداری گوشتی کشور

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 347

چکیده

 مرغداری گوشتی در دنیا یک صنعت بزرگ و سودآور است و در ایران نیز از سرمایه برتری قطب های اقتصاد است, ولی تلفات حیوانی در آن بسیار بالاست. در راستای بررسی عوامل موثر بر این تلفات یک طرح پژوهشی ملی تهیه گردید تا میزان و جنبه های فنی, فناوری و مدیریتی موثر بر آن معلوم گردند. برای این منظور از روش پژوهش پیمایشی استفاده شد و با روش نمونه گیری هدفمند پنج استان اول کشور که بیش از 50% ظرفیت تولیدی را دارا بودند, برای پژوهش انتخاب شدند. وسیله پژوهش (پرسشنامه) بر اساس بررسی پیشینه نگاشتی تهیه شد و روایی و پایایی آن تامین گردید. با توجه به پراکندگی واحدها و محدودیت همکاری مدیران آنها, 200 واحد مرغداری گوشتی به روش تصادفی برای مراجعه انتخاب شدند. بیشترین تلفات حیوانی در استان تهران (20.77%), کمترین در استان مازندران (6.84%) و میانگین کل کشور 13.80% است. از میان عوامل مورد مطالعه, ظرفیت سالن ها, آماده سازی سالن ها, حوضچه ضدعفونی ورودی مرغداری, تهویه سالن ها, ساعات حضور مدیر در مرغداری, منبع تهیه خوراک, شکل فیزیکی خوراک, دفعات جوجه ریزی در سال و فاصله دو نوبت جوجه ریزی بر میزان تلفات حیوانی, موثر بوده اند. راهکارها برای کاستن تلفات حیوانی در واحدهای مرغداری گوشتی در مقاله ارایه شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    معینی زاده، هوشنگ، و شاه ولی، منصور. (1386). بررسی عوامل تاثیرگذار بر تلفات حیوانی در واحدهای مرغداری گوشتی کشور. علوم کشاورزی ایران، 2-38(2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی))، 333-347. SID. https://sid.ir/paper/8540/fa

    Vancouver: کپی

    معینی زاده هوشنگ، شاه ولی منصور. بررسی عوامل تاثیرگذار بر تلفات حیوانی در واحدهای مرغداری گوشتی کشور. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛2-38(2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی)):333-347. Available from: https://sid.ir/paper/8540/fa

    IEEE: کپی

    هوشنگ معینی زاده، و منصور شاه ولی، “بررسی عوامل تاثیرگذار بر تلفات حیوانی در واحدهای مرغداری گوشتی کشور،” علوم کشاورزی ایران، vol. 2-38، no. 2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی)، pp. 333–347، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button