مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,487
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از دو حالت غنی سازی (غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis و آب محیط پرورش) با اسپور باسیل های پروبیوتیکی و تاثیر آن بر نرخ رشد و ماندگاری لارو ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 289 | صفحه پایان 295

چکیده

 در این مطالعه تاثیر اسپورهای پروبیوتیکی Bacillus laterosporus) و (Bacillus licheniformis بر نرخ رشد و بقا لارو ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitri x) مورد ارزیابی قرار گرفت. روتیفر دریایی Brachionus plicatilis به عنوان غذای زنده جهت انتقال پروبیوتیک ها در نظر گرفته شد. در قدم اول روتیفر در آب دریا با شوری 15 گرم در لیتر مورد پرورش قرار گرفت و در طول دوره پرورش از ریز-جلبک دریایی Nannochloropsis oculata تغذیه گردید. لارو ماهی کپور نقره ای از مرکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی تهیه گردید (گلستان, ایران) و در پنج تیمار با 3 تکرار (4 تیمار آزمایشی و یک تیمار شاهد) تقسیم شد. روتیفرها از تانک های پرورش متراکم, با تراکم 200 روتیفر در میلی لیتر فیلتر گردیده و جهت فرآیند غنی سازی به ظروف مخروطی منتقل شدند و به مدت 24 ساعت تحت شرایط غنی سازی قرار گرفتند. دو حالت از غنی سازی در نظر گرفته شد: غنی سازی روتیفرها و غنی سازی آب محیط پرورش. تیمارهای T1 و T2 از روتیفر غنی سازی شده با پروبیوتیک تغذیه می شدند این در حالی بود که تیمارهای T3 و T4 از روتیفرهای غیر غنی سازی شده استفاده می نمودند, در عوض غلظت برابر با غلظت استفاده شده جهت غنی سازی به محیط پرورش لاروها افزوده می شد. در انتهای مطالعه T3 (4.4±1.2) و T4 (5.05±1.95) که غلظت مشابه پروبیوتیک مصرفی جهت غنی سازی, مستقیما به محیط پرورش آن ها افزوده می شد, نرخ رشد معنی داری را نسبت به T1 و T2 نشان دادند .(P<0.05) در تیمارهای T1 (3.9±1.03) و T2 (3.3±0.36) نیز اختلاف معنی داری از جهت نرخ رشد با تیمار شاهد (2.21±0.94) وجود داشت  .(P<0.05)

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سهندی، جواد، جعفریان، حجت اله، روزبهفر، رضا، بابایی، سمانه، و دهستانی، مهتاب. (1391). استفاده از دو حالت غنی سازی (غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis و آب محیط پرورش) با اسپور باسیل های پروبیوتیکی و تاثیر آن بر نرخ رشد و ماندگاری لارو ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 13(4 (مسلسل 41))، 289-295. SID. https://sid.ir/paper/85657/fa

    Vancouver: کپی

    سهندی جواد، جعفریان حجت اله، روزبهفر رضا، بابایی سمانه، دهستانی مهتاب. استفاده از دو حالت غنی سازی (غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis و آب محیط پرورش) با اسپور باسیل های پروبیوتیکی و تاثیر آن بر نرخ رشد و ماندگاری لارو ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1391؛13(4 (مسلسل 41)):289-295. Available from: https://sid.ir/paper/85657/fa

    IEEE: کپی

    جواد سهندی، حجت اله جعفریان، رضا روزبهفر، سمانه بابایی، و مهتاب دهستانی، “استفاده از دو حالت غنی سازی (غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis و آب محیط پرورش) با اسپور باسیل های پروبیوتیکی و تاثیر آن بر نرخ رشد و ماندگاری لارو ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 13، no. 4 (مسلسل 41)، pp. 289–295، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85657/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button