APA:
کپیکریمی، صادق، دادرس، حبیب اله، و محمدی، علی. (1393). مقاله کامل: اثر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea) و آقطی سیاه (Sambucus nigra) بر میزان دفع ویروس در جوجه های گوشتی آلوده شده با ویروس آنفلوانزای H9N2. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 256-261. SID. https://sid.ir/paper/85689/fa
Vancouver:
کپیکریمی صادق، دادرس حبیب اله، محمدی علی. مقاله کامل: اثر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea) و آقطی سیاه (Sambucus nigra) بر میزان دفع ویروس در جوجه های گوشتی آلوده شده با ویروس آنفلوانزای H9N2. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):256-261. Available from: https://sid.ir/paper/85689/fa
IEEE:
کپیصادق کریمی، حبیب اله دادرس، و علی محمدی، “مقاله کامل: اثر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea) و آقطی سیاه (Sambucus nigra) بر میزان دفع ویروس در جوجه های گوشتی آلوده شده با ویروس آنفلوانزای H9N2،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 256–261، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85689/fa