مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی تاثیر اسانس زیره سیاه، pH، دوز تلقیح و دما بر روی رشد لیستریا مونوسایتوژنز

صفحات

 صفحه شروع 272 | صفحه پایان 278

چکیده

 لیستریوزیس از بیماری های مهم با منشاء غذایی در جهان است که توسط لیستریا مونوسایتوژنز ایجاد می شود. عوامل مختلفی می توانند بر روی رشد پاتوژن های میکروبی با منشاء غذایی تاثیر بگذارند. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثرات ترکیبی غلظت های مختلف اسانس زیره سیاه (0%, 0.08%, 0.16%, 0.24%), سه دمای نگهداری (35, 25 و 4 درجه سانتیگراد), سه سطح از PH (7, 6, 5) و دو دوز تلقیح (103 cfu m-1 و 105) بر روی رشد لیستریا مونوسایتوژنز در محیط براث قلب و مغز بود. برای هر حالت سه تکرار در نظر گرفته شد. رشد باکتری با بررسی کدورت قابل مشاهده طی 30 روز مورد پایش قرار گرفت. جهت بررسی متغیرهای در نظر گرفته شده بر فاصله زمانی تلقیح تا ایجاد کدورت, مدل بقای پارامتریک با توزیع لوگ نرمال مورد استفاده قرار گرفت. کلیه متغیرهای مورد بررسی تاثیر معنی داری بر روی فاصله زمانی تلقیح تا ایجاد کدورت داشتند (P<0.05). مدل نهایی به خوبی قادر به پیشگویی رشد و ممانعت از رشد لیستریا مونوسایتوژنز می باشد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، زهرا، خانزادی، سعید، جمشیدی، عبداله، و سیفی، حسام الدین. (1393). مدل سازی تاثیر اسانس زیره سیاه, pH, دوز تلقیح و دما بر روی رشد لیستریا مونوسایتوژنز. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 272-278. SID. https://sid.ir/paper/85691/fa

    Vancouver: کپی

    نوری زهرا، خانزادی سعید، جمشیدی عبداله، سیفی حسام الدین. مدل سازی تاثیر اسانس زیره سیاه, pH, دوز تلقیح و دما بر روی رشد لیستریا مونوسایتوژنز. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):272-278. Available from: https://sid.ir/paper/85691/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نوری، سعید خانزادی، عبداله جمشیدی، و حسام الدین سیفی، “مدل سازی تاثیر اسانس زیره سیاه, pH, دوز تلقیح و دما بر روی رشد لیستریا مونوسایتوژنز،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 272–278، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85691/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button