مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کوتاه مدت و بلند مدت مکمل سازی جیره با بره موم ایرانی بر رشد و ایمنی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 250 | صفحه پایان 255

چکیده

 بره موم یک مخلوط رزینی پیچیده است که توسط زنبور عسل از جوانه و ترشحات گیاهی جمع آوری و تحت تاثیر آنزیم ها تغییر شکل پیدا می کند. اثرات کوتاه و بلند مدت عصاره الکلی بره موم ایرانی (EEIP) بر رشد و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی شد. ماهیان (با میانگین وزنی 30±3.2 گرم) با غذای تجاری غنی تکمیل شده با غلظت های 0, 1, 2 و 5 گرم در کیلوگرم عصاره الکلی بره موم ایرانی به مدت 96 ساعت و غلظت های 0, 0.5, 1 و 2 گرم در کیلوگرم آن به مدت 45 روز تغذیه شدند. کارآیی رشد ماهیان قزل آلای رنگین کمان (وزن نهایی, طول کل, درصد وزن به دست آمده, نرخ رشد ویژه و شاخص وضعیت) به طور معنی داری (P<0.05) تحت تاثیر جیره تکمیل شده با عصاره الکلی بره موم ایرانی قرار گرفت. نتایج نشان داد که قبل از شروع مطالعه هیچگونه اختلاف معنی داری در شاخص های ایمنی گروه های مختلف ماهیان وجود نداشت. به طور معنی داری فعالیت لیزوزیم سرم, کمپلمان و ایمنوگلبولین تام در همه تیمارهای تحت مطالعه در کوتاه مدت و بلند مدت نسبت به گروه شاهد افزایش نشان داد. بر اساس نتایج کسب شده بره موم قادر است کارایی رشد و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان را بهبود بخشد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکمه چی، امیر، کریمی راد، فرانک، فرخی، فرح، آق، ناصر، و جلیلی، رضا. (1393). تاثیر کوتاه مدت و بلند مدت مکمل سازی جیره با بره موم ایرانی بر رشد و ایمنی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 250-255. SID. https://sid.ir/paper/85695/fa

    Vancouver: کپی

    توکمه چی امیر، کریمی راد فرانک، فرخی فرح، آق ناصر، جلیلی رضا. تاثیر کوتاه مدت و بلند مدت مکمل سازی جیره با بره موم ایرانی بر رشد و ایمنی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):250-255. Available from: https://sid.ir/paper/85695/fa

    IEEE: کپی

    امیر توکمه چی، فرانک کریمی راد، فرح فرخی، ناصر آق، و رضا جلیلی، “تاثیر کوتاه مدت و بلند مدت مکمل سازی جیره با بره موم ایرانی بر رشد و ایمنی قزل آلای رنگین کمان،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 250–255، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85695/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button