مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,430
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقدار پودر لاستیک بازیافتی و انواع سیستمهای و ولکانش روی خصوصیات پخت و خواص مکانیکی مخلوط لاستیک طبیعی و پودر لاستیک بازیافتی

صفحات

 صفحه شروع 373 | صفحه پایان 380

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 آثار مقدار پودر لاستیک بازیافتی (RRP) وسیستمهای و ولکانش معمولی (CV) ، نیمه کارا (Semi-EV) و کارا (EV) روی خصوصیات پخت و خواص مکانیکی مخلوطهای لاستیک طبیعی و پودر لاستیک بازیافتی (RRP/NR) آزمودهشد. حداقل گشتاور نیرو، حداکثر گشتاور نیرو و اختلاف آنها با افزایش مقدار پودر لاستیک طبیعی در مخلوطهای RRP/NR افزایش یافت، در حالی که زمان برشتگی و زمان پخت روندی مخالف را نشان دادند. مخلوطهای RRP/NR پخت شده با سیستم وولکانش معمولی از بالاترین میزان حداقل گشتاورنیرو، حداکثر گشتاور نیرو و اختلاف آنها برخوردار بودند، امازمان پخت (T90) برای آنها طولانی تر شد. با افزایش مقدار RRP در مخلوطهای RRP/NR مدول کششی و سختی افزایش یافت، ولی استحکام کششی، استحکام پارگی،جهندگی و ازدیاد طول تا پارگی کاهش یافت. گرچه سیستم پخت معمولی بیشترین مدول کششی و سختی را نشان داد، ولی مخلوطهای RRP/NR پخت شده با سیستم وولکانش کارا از بالاترین استحکام کششی، استحکام پارگی، جهندگی و ازدیاد طول تا پارگی برخوردار بودند و سیستمهای وولکانش نیمه کارا و معمولی در رده های بعدی قرار گرفتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیل، حنفی، نوردین، رضیف، و موهدنور، احمد. (1382). اثر مقدار پودر لاستیک بازیافتی و انواع سیستمهای و ولکانش روی خصوصیات پخت و خواص مکانیکی مخلوط لاستیک طبیعی و پودر لاستیک بازیافتی. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی پلیمر(انگلیسی)، 12(5 (پیاپی 47))، 373-380. SID. https://sid.ir/paper/85903/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیل حنفی، نوردین رضیف، موهدنور احمد. اثر مقدار پودر لاستیک بازیافتی و انواع سیستمهای و ولکانش روی خصوصیات پخت و خواص مکانیکی مخلوط لاستیک طبیعی و پودر لاستیک بازیافتی. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی پلیمر(انگلیسی)[Internet]. 1382؛12(5 (پیاپی 47)):373-380. Available from: https://sid.ir/paper/85903/fa

    IEEE: کپی

    حنفی اسماعیل، رضیف نوردین، و احمد موهدنور، “اثر مقدار پودر لاستیک بازیافتی و انواع سیستمهای و ولکانش روی خصوصیات پخت و خواص مکانیکی مخلوط لاستیک طبیعی و پودر لاستیک بازیافتی،” مجله ایرانی علوم و تکنولوژی پلیمر(انگلیسی)، vol. 12، no. 5 (پیاپی 47)، pp. 373–380، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85903/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button