مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,066
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 قرمزی رنگ گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان یکی از نشانه های مهم کیفی گوشت آن می باشد. دو گروه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن ابتدایی 200±10 گرم با غذاهایی که مواد افزودنی نداشتند (شاهد) و یا 0.5, 2 و 4 درصد گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) را بعنوان منبع کاروتنوئیدی در اختیار داشتند برای یک دوره تغذیه ای 39 روزه مورد آزمایش واقع شدند. تفاوت معنی داری (P>0.05) در میزان رشد ویژه (SGR) و فاکتور وضعیت (CF) آنها در بین گروههای آزمایشی مشاهده نگردید. غلظت کاروتنوئید در ناحیه پشتی ماهی و همچنین در برش کیفی نروژی آنها Norwegian Quality Cut (NQC) تعیین شد.بین متوسط میزان کاروتنوئید NQC در هر آزمایش و نوع غذای دریافت شده توام با گاماروس رابطه بالایی وجود داشت (R2=0.99; P<0.01). در حالی که رابطه کمتری بین مجموع کاروتنوئید در بخش پشتی ماهی و سطح دریافت گاماروس بچشم می خورد (R2=0.80; P=0.10). غلظت کل کاروتنوئید بطور بارز (P<0.05) در نرها بیشتر (4.26±0.39 mg/kg) از میزان آن در ماهی قزل آلای رنگین کمان ماده (3.38±0.23 mg/kg) بود. در نهایت می توان ابزار داشت که افزودن گاماروس دریای خزر به میزان 2 تا 4 درصد در غذای ماهی می تواند بطور مشخص بهبود رنگ گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان را بدنبال داشته باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، محمدرضا، صافی، شهاب الدین، برکنگ، بوجونر، گرامی، عباس، رعنایی سیادت، سیدامید، و خدارحمی، رضا. (1384). گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 5(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/85967/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی محمدرضا، صافی شهاب الدین، برکنگ بوجونر، گرامی عباس، رعنایی سیادت سیدامید، خدارحمی رضا. گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1384؛5(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/85967/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا احمدی، شهاب الدین صافی، بوجونر برکنگ، عباس گرامی، سیدامید رعنایی سیادت، و رضا خدارحمی، “گاماروس دریای خزر (Pontogammarus maeoticus) بعنوان یک منبع کاروتنوئیدی به منظور رنگین کمان ماهیچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 5، no. 1، pp. 1–12، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85967/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button