مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,593
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی بازار مصرف کپور ماهیان و فرآورده های آن در ایران

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 110

چکیده

 هر چند سهم عمده ایی از کپور ماهیان بصورت تازه در ایران عرضه می گردد, دامنه وسیعی از فرآورده های با ارزش کپور ماهیان در بازار مشاهده می شود. کپور معمولی و سه گونه کپور چینی بصورت کشت توام پرورش می یابند. کشت کپور ماهیان در دهه پنجاه هجری شمسی در حاشیه دریای خزر و سپس در سایر استانها گسترش یافت تا اینکه تولید کپور ماهیان در مزارع به بیش از 60000 تن در سال 1383 بالغ گردید. در سالهای اخیر گسترش پرورش کپور با مشکلات بازاریابی روبه رو بوده است. باری تدوین استراتژی بازار, مشتری و اطلاعات مرتبط با بازار اساس رشد صنعت پرورش کپور ماهیان در ایران می باشد. پرسشنامه ای برای کسب اطلاعات شخصی پاسخگویان و رجحان آنها در مصرف کپور ماهیان تهیه و در استان تهران بصورت تصادفی 357 نمونه برای مصاحبه انتخاب شدند. با توجه به محدودیت نمونه, مطالعات تکمیلی برای کسب اطلاعات کیفی و بوسیله پرسشهای غیر ساختاری نیز انجام گرفت. نتایج نشان داد که جوانان غذاهای آماده را ترجیح داده و متقاضی فرآورده های متنوعی می باشند. مطالعات همچنین نشان داد با افزایش درآمد و کاهش قیمت کپور ماهیان, گروههای مسن تر, خانواده های پر جمعیت و تحصیل کرده ها تاثیر بیشتری خواهند پذیرفت, مطالعات همچنین نشان داد که اختلاف بین مناطق در مصرف که معمولا از وضعیت اقتصادی, اجتماعی در درآمد, سطح سواد, نوع شغل و وضعیت خانواده تاثیر می پذیرد, معنی دار می باشد. لذا انتظار می رود این اختلاف, فصول مصرف ماهی را تحت تاثیر قرار دهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، حسن. (1385). ارزیابی بازار مصرف کپور ماهیان و فرآورده های آن در ایران. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 5(2)، 83-110. SID. https://sid.ir/paper/86013/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی حسن. ارزیابی بازار مصرف کپور ماهیان و فرآورده های آن در ایران. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1385؛5(2):83-110. Available from: https://sid.ir/paper/86013/fa

    IEEE: کپی

    حسن صالحی، “ارزیابی بازار مصرف کپور ماهیان و فرآورده های آن در ایران،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 5، no. 2، pp. 83–110، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86013/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا