APA:
کپیحسینی، مرجان السادات، ابراهیمی، مرتضی، و صمصام پور، داوود. (1395). تاثیر غلظت های مختلف پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی. سمپوزیوم ملی میوه های ریز. SID. https://sid.ir/paper/866505/fa
Vancouver:
کپیحسینی مرجان السادات، ابراهیمی مرتضی، صمصام پور داوود. تاثیر غلظت های مختلف پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/866505/fa
IEEE:
کپیمرجان السادات حسینی، مرتضی ابراهیمی، و داوود صمصام پور، “تاثیر غلظت های مختلف پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی،” presented at the سمپوزیوم ملی میوه های ریز. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/866505/fa