مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,545
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مزایا و معایب استفاده از گیاهان تراریخته

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 دانشمندان با مهندسی ژن های یک گیاه, گیاهی از آن را بوجود می آورند که نسبت به گونه همتای غیرتراریخته حود, محصول بیشتری تولید می کند و موجب کاهش مصرف عوامل آلاینده و مخرب محیط زیست می شوند و برای امنیت غذایی جمعیت روزافزون جهان, به ویژه کشورهای در حال توسعه از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. از گاه دیگر, استفاده از فنون جدید مهندسی ژنتیک امکان ارتقاء ارزش تغذیه ای و تولید غذاهای فراسودمند را به طور گسترده ای فراهم آورده است. البته همزمان با ورود مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی در زنجیره غذایی انسان, ملاحظاتی در ارتباط با خطرات بالقوه ناشی از تولید و مصرف این گونه مواد ایجاد نموده است. و چالش های متعددی را در زمینه احتمال بروز عوارض نامطلوب مانند حساسیت, افزایش مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک ها, اثرات مخرب محیطی و انتقال افقی ژنها در جامعه مطرح نموده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشایخی، شهلا، لطفی جلال آبادی، امین، و محتشمی، فاطمه. (1395). مزایا و معایب استفاده از گیاهان تراریخته. همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار. SID. https://sid.ir/paper/881867/fa

    Vancouver: کپی

    مشایخی شهلا، لطفی جلال آبادی امین، محتشمی فاطمه. مزایا و معایب استفاده از گیاهان تراریخته. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/881867/fa

    IEEE: کپی

    شهلا مشایخی، امین لطفی جلال آبادی، و فاطمه محتشمی، “مزایا و معایب استفاده از گیاهان تراریخته،” presented at the همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/881867/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button