APA:
کپیقربانی، محمدحسین، و پورفرید، آرزو. (1386). تاثیر شوری و عمق کشت بر سبز شدن بذر گندم. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(5 (ویژه نامه زراعت و اصلاح نباتات))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/8881/fa
Vancouver:
کپیقربانی محمدحسین، پورفرید آرزو. تاثیر شوری و عمق کشت بر سبز شدن بذر گندم. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(5 (ویژه نامه زراعت و اصلاح نباتات)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/8881/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین قربانی، و آرزو پورفرید، “تاثیر شوری و عمق کشت بر سبز شدن بذر گندم،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 5 (ویژه نامه زراعت و اصلاح نباتات)، pp. 1–8، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8881/fa