مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,416
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان پالایش بر مشخصات الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت چوب کاج بروسیا (گزارش کوتاه علمی)

صفحات

 صفحه شروع 304 | صفحه پایان 306

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی تاثیر پالایش بر مشخصات الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت چوب کاج بروسیای 12 ساله صورت گرفته است. در تهیه خمیر کاغذ, عوامل پخت عبارت بودند از: سولفیدیته 25 درصد, درجه حرارت 165 درجه سانتی گراد, قلیاییت فعال 20 درصد و زمان پخت 90 دقیقه. برای پالایش از پالایشگر PFI با دورهای 6000, 8000, 10000, 12000 و 14000 استفاده شد. در بخش اندازه گیری های الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت از آنالیز واریانس در قالب طرح کاملا تصادفی و برای مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن استفاده گردید. نتایج نشان داد که بین طول الیاف, قطر الیاف, قطر حفره سلولی و ضخامت دیواره الیاف چوب کاج بروسیا و درجه روانی خمیر کاغذ آن قبل و بعد از پالایش در سطح اعتماد آماری 1 درصد اختلاف معنی داری وجود دارد. به طوری که با افزایش میزان پالایش تا 12000 دور, روند کاهش در ابعاد الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ به طور معنی داری ادامه یافت؛ ولی با افزایش میزان پالایش به 14000 دور, کاهش ها در سطح اعتماد آماری 1 درصد معنی دار نبودند. بنابراین 12000 دور, به عنوان دور بهینه پالایش با توجه به ابعاد الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ (488CSF) توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وزیری، وحید، حسینی مظهری، سیدضیاالدین، نوری چپرپردی، حمید، و کبیری، احسان. (1387). تاثیر میزان پالایش بر مشخصات الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت چوب کاج بروسیا (گزارش کوتاه علمی). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(4)، 304-306. SID. https://sid.ir/paper/8897/fa

    Vancouver: کپی

    وزیری وحید، حسینی مظهری سیدضیاالدین، نوری چپرپردی حمید، کبیری احسان. تاثیر میزان پالایش بر مشخصات الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت چوب کاج بروسیا (گزارش کوتاه علمی). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(4):304-306. Available from: https://sid.ir/paper/8897/fa

    IEEE: کپی

    وحید وزیری، سیدضیاالدین حسینی مظهری، حمید نوری چپرپردی، و احسان کبیری، “تاثیر میزان پالایش بر مشخصات الیاف و درجه روانی خمیر کاغذ کرافت چوب کاج بروسیا (گزارش کوتاه علمی)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 4، pp. 304–306، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8897/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button