مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات خمیر کاغذ کرافت پوست کنف

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 کنف مورد استفاده در این تحقیق (واریته برگ پنجه ای 7635 گونه (Hibiscus cannabinus از ایستگاه تحقیقات پنبه ورامین تهیه شد. پوست نمونه های کنف پس از جداسازی از مغز چوبی گیاه به قطعات 5-4 سانتی متر تبدیل و پس از شستشو با آب و خشک شدن با هوا برای تهیه خمیر کاغذ کرافت مورد استفاده قرار گرفت. تحت شرایط پخت متفاوت کرافت (سولفیدیته 25 درصد, درجه حرارت پخت 170 درجه سانتی گراد, نسبت مایع پخت به وزن خشک پوست 7 به 1, قلیاییت فعال 14, 16 و 18 درصد و زمان پخت 30, 50 و 75 دقیقه), خمیر کاغذهای متعددی در محدوده بازده 50 تا 60 درصد و عدد کاپای 17 تا 30 تولید گردید. نتایج ارزیابی خمیر کاغذهای حاصله نشان داده است که اثر مستقل درصد قلیاییت فعال و زمان پخت برروی بازده و عدد کاپای خمیر کاغذ در سطح 1 درصد معنی دار و اثر متقابل آنها در سطح 1 و 5 درصد برروی بازده بدون معنی ولی برروی عدد کاپا معنی دار بوده است. با توجه به رابطه بین بازده خمیر کاغذ و عدد کاپا, سه تیمار مختلف در محدوده عدد کاپای 20, 25 و 30 انتخاب شد. به منظور تعیین عدد کاپا و درجه روانی مناسب به لحاظ خصوصیات بهینه کاغذ, کاغذهای دست ساز حاصل از خمیر کرافت پوست کنف با عدد کاپای متفاوت و درجات روانی مختلف 400, 450 و (ml, CSF) 500 ارزیابی شد. نتایج حاصل نشان داد که خمیر کاغذ کرافت حاصل از پوست کنف در عدد کاپای 25 و در درجه روانی 400 از نظر مجموع ویژگی های کاغذ, دارای کیفیت مطلوب تری بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسالتی، حسین، ناصری، نفیسه، قاسمیان، علی، کهندل، اصغر، و مرتضایی فریزهندی، قاسم. (1387). بررسی خصوصیات خمیر کاغذ کرافت پوست کنف. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/9654/fa

    Vancouver: کپی

    رسالتی حسین، ناصری نفیسه، قاسمیان علی، کهندل اصغر، مرتضایی فریزهندی قاسم. بررسی خصوصیات خمیر کاغذ کرافت پوست کنف. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/9654/fa

    IEEE: کپی

    حسین رسالتی، نفیسه ناصری، علی قاسمیان، اصغر کهندل، و قاسم مرتضایی فریزهندی، “بررسی خصوصیات خمیر کاغذ کرافت پوست کنف،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 21–30، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9654/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button