Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,268
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر صفات تولیدی و برخی از فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 132 | صفحه پایان 142

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر صفات تولیدی و برخی از فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی, آزمایشی به صورت فاکتوریل 2x3 در قالب طرح کاملا تصادفی, با دو سطح پروتئین (مقادیر توصیه شده NRC (1994) و 90 درصد مقادیر توصیه شده) و سه سطح پروبیوتیک (بدون پروبیوتیک, مقدار توصیه شده و 120 درصد مقدار توصیه شده) انجام گرفت. در این آزمایش از 360 قطعه جوجه خروس به مدت 42 روز استفاده شد. تمام جیره های آزمایشی دارای انرژی قابل سوخت و ساز یکسان و به جز پروتئین, حاوی حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده بودند. نتایج نشان داد افزودن پروبیوتیک در جیره هایی با سطح پروتئین متعادل باعث بهبود معنی دار وزن روزانه جوجه ها گردید. همچنین جوجه های تغذیه شده با 120 درصد مقدار پروبیوتیک توصیه شده, در مقایسه با دیگر گروه ها از افزایش وزن روزانه بیشتری برخوردار بودند (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی در تیمارهایی که حاوی 120 درصد پروبیوتیک توصیه شده بود, در مقایسه با گروه شاهد بهبود معنی داری داشت (P<0.05). پایین ترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار پروتئین متعادل, با 120 درصد پروبیوتیک توصیه شده, و بالاترین مقدار متعلق به تیمار شاهد بود (851/1 در مقایسه با 2.038). با کاهش سطح پروتئین جیره, مقدار پروتئین مصرفی کاهش و نسبت راندمان پروتئین افزایش یافت. افزودن پروبیوتیک به جیره پایه بر مقدار پروتئین مصرفی تاثیری نداشت؛ اما باعث افزایش معنی دار نسبت راندمان پروتئین شد (P<0.05) .نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از پروبیوتیک علاوه بر بهبود صفات تولیدی, باعث کاهش ازت دفع شده,pH  بستر, اسید اوریک, کلسترول و تری گلیسرید پلاسما می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس شرق، محمود، آزادگان مهر، مونا، دستار، بهروز، و حسنی، سعید. (1387). اثر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر صفات تولیدی و برخی از فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(4)، 132-142. SID. https://sid.ir/paper/8913/fa

    Vancouver: کپی

    شمس شرق محمود، آزادگان مهر مونا، دستار بهروز، حسنی سعید. اثر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر صفات تولیدی و برخی از فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(4):132-142. Available from: https://sid.ir/paper/8913/fa

    IEEE: کپی

    محمود شمس شرق، مونا آزادگان مهر، بهروز دستار، و سعید حسنی، “اثر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر صفات تولیدی و برخی از فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 4، pp. 132–142، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8913/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا