Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,253
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی، عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 158

چکیده

 تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر از سویه تجاری راس به طور تصادفی به 3 گروه تقسیم گردید, به طوری که هر گروه شامل 4 تکرار 25 قطعه ای بود. جوجه های یک گروه به عنوان گروه شاهد با جیره غذایی فاقد هرگونه آنتی بیوتیک و داروی ضد کوکسیدیوز تغذیه شدند. به جیره های غذایی گروه های دوم و سوم به ترتیب 0.05 و 0.1 درصد پروبیوتیک بیوپلوس 2 ب اضافه گردید. جوجه ها در دوره رشد (42-21 روزگی) روزانه 3 ساعت در درجه حرارت 1 ±34 تحت تنش گرمایی قرار گرفتند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مصرف سطوح مختلف پروبیوتیک بیوپلوس 2 ب در هیچکدام از مراحل رکوردگیری تاثیر معنی داری بر وزن بدن و خوراک مصرفی نداشت. هر چند که وزن بدن به طور غیرمعنی داری در طی 4 تا 6 هفتگی (دوره تنش گرمایی) افزایش یافته بود. افزودن 0.1 درصد پروبیوتیک به جیره غذایی در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری تعداد گلبولهای سفید را افزایش و نسبت هتروفیل به لنفوسیت را کاهش داد(P<0.05) . محتوای هموگلوبین خون, تیتر آنتی بادی ضدگلبول قرمز گوسفند و تیتر آنتی بادی ضد نیوکاسل تفاوت معنی داری را در میان گروه ها نشان نداد.میزان کلسترول سرم خون در گروه مصرف کننده 0.1 درصد پروبیوتیک نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری داشت (P<0.05). همچنین افزودن 0.1 درصد پروبیوتیک به طور معنی داری موجب بهبود بازده لاشه در مقایسه با گروه شاهد گردید (P<0.05). بین گروههای مصرف کننده پروبیوتیک با گروه شاهد تفاوت معنی داری از نظر میزان چربی ذخیره شده در حفره شکمی و وزن روده باریک وجود نداشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خاک سفیدی، احمد، و رحیمی، شعبان. (1383). بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد. علوم و صنایع کشاورزی، 18(2)، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/22404/fa

    Vancouver: کپی

    خاک سفیدی احمد، رحیمی شعبان. بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(2):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/22404/fa

    IEEE: کپی

    احمد خاک سفیدی، و شعبان رحیمی، “بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 149–158، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا