APA:
کپیخاک سفیدی، احمد، و رحیمی، شعبان. (1383). بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد. علوم و صنایع کشاورزی، 18(2)، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/22404/fa
Vancouver:
کپیخاک سفیدی احمد، رحیمی شعبان. بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(2):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/22404/fa
IEEE:
کپیاحمد خاک سفیدی، و شعبان رحیمی، “بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر فاکتورهای خونی, عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی حاد،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 149–158، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22404/fa