مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروتیین جیره بر توان پرواری و صفات لاشه بره های نر کرمانی

صفحات

 صفحه شروع 98 | صفحه پایان 105

چکیده

 اثرات سه سطح پروتیین عبوری قابل هضم 19.86, 26.47, 33.08 (گرم در کیلوگرم ماده خشک) بر روی توان پرواری و خصوصیات لاشه 36 راس بره نر کرمانی با میانگین وزن زنده اولیه 2.5± 29 و سن حدود 7- 6 ماه مورد بررسی قرار گرفت. سطح انرژی قابل متابولیسم در کلیه تیمارها یکسان بوده است (10.5 مگاژول در هر کیلوگرم ماده خشک). سطح پروتیین خام در تیمارها به ترتیب 109, 126 و 145 گرم در کیلوگرم ماده خشک بوده است. بره ها به مدت 95 روز در شرایط بسته مورد تغذیه دستی قرار گرفتند. در این تحقیق از طرح کامل تصادفی با سه جیره غذایی و 12 تکرار استفاده شد. اضافه وزن و میزان خوراک مصرفی به ترتیب هر دو هفته یکبار و روزانه اندازه گیری می شد. در پایان دوره 50 درصد از بره ها جهت تعیین وزن لاشه, درصد گوشت و درصد چربی ذبح گردیدند. نتایج آزمایش نشان داد که میانگین افزایش وزن روزانه؛ ماده خشک مصرفی روزانه و ضریب تبدیل غذایی بره های تغذیه شده با جیره های سه گانه به ترتیب 173.2, 200.8 و 210.4 گرم,  1.48, 1.51 و 1.60 کیلو گرم و 8.54, 7.39 و 7.58 بوده است. جیره اثر معنی داری (P<0.05) بر ماده خشک مصرفی, افزایش وزن روزانه, ضریب تبدیل غذایی داشت. اثر جیره بر وزن لاشه گرم, درصد گوشت و درصد چربی در نمونه حاصل از لاشه بره های آزمایشی معنی دار نبوده است. نتایج این آزمایش نشان داد که جیره حاوی 26.47 گرم پروتیین عبوری قابل هضم به عنوان مطلوب ترین جیره برای بره های نر کرمانی به شمار می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سفلایی شهربابک، محمد، روزبهان، یوسف، و مرادی شهربابک، محمد. (1385). تاثیر سطوح مختلف پروتیین جیره بر توان پرواری و صفات لاشه بره های نر کرمانی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه))، 98-105. SID. https://sid.ir/paper/9144/fa

    Vancouver: کپی

    سفلایی شهربابک محمد، روزبهان یوسف، مرادی شهربابک محمد. تاثیر سطوح مختلف پروتیین جیره بر توان پرواری و صفات لاشه بره های نر کرمانی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)):98-105. Available from: https://sid.ir/paper/9144/fa

    IEEE: کپی

    محمد سفلایی شهربابک، یوسف روزبهان، و محمد مرادی شهربابک، “تاثیر سطوح مختلف پروتیین جیره بر توان پرواری و صفات لاشه بره های نر کرمانی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)، pp. 98–105، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9144/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button