Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,064
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. kurstski روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینیLeptinotarsa decemlineata و نقش سینرژیست حنا در افزایش کارآیی آن

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 100

کلیدواژه

باکتری Bacillus thuringiensis var. kurstski حشره (Leptinotarsa decemlineata (say Q4

چکیده

 در این بررسی حساسیت سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی به باکتری  B. thuringiensis var. kurstskiبه تنهایی و در اختلاط با پودر حنا مورد بررسی قرار گرفت.بدین منظور ضمن پرورش حشره در آزمایشگاه در روی برگهای سیب زمینی کاشته شده در گلدان, سنین مختلف لاروهای مورد نظر با استفاده از روش اندازه گیری کپسول سر, جدا گردید و در آزمایشها بکار برده شدند. آزمایشهای مذکور با غلظت های مختلف فرمولاسیون تجاری B. thuringiensis با عنوان جک پات ب.اف.سی بر روی لاروهای سنین اول,دوم,سوم و چهارم صورت گرفت و مقادیر LC50 برای هر یک از سنین لاروهای مذکور به ترتیب 220.384, 465.538, 1283.797 و 3488.562 پی پی ام برآورده گردید.به منظور ارزیابی نقش سینرژیستی پودرحنا بر رویB. thuringiensis , غلظت های 3000, 4000, 5000 پی پی ام از حنا با غلظت500 پی پی ام از باکتری مخلوط, در قالب طرح کرت های کاملا تصادفی بر روی لاروهای سن سوم به کار برده شدند. نتایج حاصله نشان دهنده خاصیت سینرزیستی بالای پودر حنا با غلظت مذکور بعد از 6 روز به ترتیب 55, 65 و 85 درصد تلفات داشتند در صورتی که باکتری و حنا هرکدام با غلظت 500 و 5000 پی پی ام به تنهایی به ترتیب 22.5 و 5 درصد تلفات وارد کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفرعلی زاده، محمدحسن، پورمیرزا، علی اصغر، و قاسمی کهریز، اکبر. (1383). تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. kurstski روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینیLeptinotarsa decemlineata و نقش سینرژیست حنا در افزایش کارآیی آن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 11(1)، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/9255/fa

    Vancouver: کپی

    صفرعلی زاده محمدحسن، پورمیرزا علی اصغر، قاسمی کهریز اکبر. تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. kurstski روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینیLeptinotarsa decemlineata و نقش سینرژیست حنا در افزایش کارآیی آن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1383؛11(1):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/9255/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسن صفرعلی زاده، علی اصغر پورمیرزا، و اکبر قاسمی کهریز، “تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. kurstski روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینیLeptinotarsa decemlineata و نقش سینرژیست حنا در افزایش کارآیی آن،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 11، no. 1، pp. 91–100، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9255/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا