مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی آزمایشات ELISA برای تشخیص و شناسایی پروتئین پسته در مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 144 | صفحه پایان 155

چکیده

 میوه های آجیلی از جمله پسته دارای پروتئین هایی هستند که سبب ظهور عوارض آلرژی غذایی در برخی افراد حساس می شوند. مقررات جدید برچسب گذاری و روش های نظارتی موجود, مستلزم به کارگیری روش های دقیق تشخیص و شناسایی باقی مانده پروتئین های آلرژی زا در سطح پی پی ام می باشد. در تحقیق حاضر پروتئین های پسته به وسیله سه محلول PBS, آب نمک 10 درصد و بافر تریس استخراج شدند تا بهترین محیط استخراج برای یک پروتئین خاص انتخاب شود. با توجه به نتایج الکتروفورز و پروفیل پروتئین های استخراج شده, در مرحله بعد, از اشباع سازی سولفات آمونیوم به صورت تدریجی (20 تا 90 درصد) و کروماتوگرافی فیلتراسیون ژل برای خالص سازی پروتئین استفاده شد. در بخش سوم, از پروتئین خالص شده به عنوان آنتی ژن برای تولید آنتی بادی ویژه در بدن خرگوش استفاده گردید. پس ازتولید آنتی بادی و ارزیابی میزان واکنش پذیری و ویژه بودن آنها, روش هایELIS  حساس و ویژه برای بازیافت و شناسایی پروتئین های مربوطه در 12 نمونه مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که میزان بیشتر پروتئین استخراج شده در یک محیط خاص همواره نشانه کاراتر بودن آن محیط برای جدا کردن یک باند پروتئینی معین نیست. نتایج اندازه گیری باقی مانده پروتئین پسته به وسیله چهار محیط استخراج و سه سطح رقت آنتی بادی, همچنین نشان دادند که برای غذاهای مورد مطالعه و انواع مشابه حداقل یک روش استخراج و یک سطح رقت آنتی بادی وجود دارد که با استفاده از آنها می توان باقی مانده پروتئین پسته را به طور دقیق و قابل اعتمادی تشخیص داده و اندازه گیری نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، محمد، و مورگان، مایکل. (1388). بهینه سازی آزمایشات ELISA برای تشخیص و شناسایی پروتئین پسته در مواد غذایی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1)، 144-155. SID. https://sid.ir/paper/9360/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی محمد، مورگان مایکل. بهینه سازی آزمایشات ELISA برای تشخیص و شناسایی پروتئین پسته در مواد غذایی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1):144-155. Available from: https://sid.ir/paper/9360/fa

    IEEE: کپی

    محمد قربانی، و مایکل مورگان، “بهینه سازی آزمایشات ELISA برای تشخیص و شناسایی پروتئین پسته در مواد غذایی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1، pp. 144–155، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button