APA:
کپیاله قلی پور، مهرزاد، ربیعی، بابک، عبادی، علی اکبر، حسینی، مریم، و یکتا، میترا. (1389). خصوصیات چسبندگی نشاسته: شاخص های جدید جهت ارزیابی کیفیت پخت ارقام برنج. مجله علوم زراعی ایران، 12(2 (پیاپی 46))، 140-152. SID. https://sid.ir/paper/455394/fa
Vancouver:
کپیاله قلی پور مهرزاد، ربیعی بابک، عبادی علی اکبر، حسینی مریم، یکتا میترا. خصوصیات چسبندگی نشاسته: شاخص های جدید جهت ارزیابی کیفیت پخت ارقام برنج. مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1389؛12(2 (پیاپی 46)):140-152. Available from: https://sid.ir/paper/455394/fa
IEEE:
کپیمهرزاد اله قلی پور، بابک ربیعی، علی اکبر عبادی، مریم حسینی، و میترا یکتا، “خصوصیات چسبندگی نشاسته: شاخص های جدید جهت ارزیابی کیفیت پخت ارقام برنج،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 140–152، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/455394/fa