مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه ای بر عملکرد و متابولیت های خونی در گاوهای تازه زای هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 463 | صفحه پایان 574

چکیده

 هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تاثیر کاهش سطح پروتیین خام جیره غذایی با افزودن متیونین (pMet) و لیزین محافظت شده شکمبه ای (pLys) بر خوراک مصرفی, تولید شیر, وضعیت متابولیکی و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای تازه زای هلشتاین بود. شانزده راس گاو هلشتاین تازه زا با وضعیت امتیاز بدنی و تعداد زایش مشابه بلافاصله پس از زایش به صورت تصادفی به دو جیره آزمایشی اختصاص یافتند. جیره ها مقادیر برابری از لیزین (131 گرم در روز) و متیونین (40 گرم در روز) را فراهم کردند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: تیمار با سطح بالای پروتیین حاوی 18/35 درصد پروتیین بدون افزودن pMet و pLys وتیمار با سطح پایین پروتیین حاوی16/45 درصد پروتیین حاوی pMet و pLys (LPML). خوراک مصرفی و تولید شیر طی دوره تازه زا ثبت شدند. نمونه های خون در روز زایش, 3 7, 14 و 21 پس از زایش جهت اندازه گیری مواد معدنی و متابولیت های سرم جمع آوری شدند. خوراک مصرفی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. اما تولید شیر در گاوهای HP در مقایسه با LPML بالاتر بود (0/01 > P). مقدار پروتیین, لاکتوز, چربی و MUN در گاوهای HP در مقایسه با LPML بالاتر بود (0/05 > P). گاوها در LPML غلظت های پایین تری از نیتروژن اوره ای خون و غلظت های بالاتری از پروتیین کل و گلوبولین سرم در مقایسه با گاوهای HP داشتند (0/01 > P). براساس نتایج حاصل, کاهش سطح پروتیین جیره گاوهای تازه زا همراه با حفظ عرضه اسیدهای آمینه محدودکننده عملکرد تولیدی و بازده استفاده از خوراک را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، فاطمه، امانلو، حمید، اسلامیان فارسونی، نجمه، و امیرآبادی فراهانی، طاهره. (1400). کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه ای بر عملکرد و متابولیت های خونی در گاوهای تازه زای هلشتاین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(3 )، 463-574. SID. https://sid.ir/paper/950111/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی فاطمه، امانلو حمید، اسلامیان فارسونی نجمه، امیرآبادی فراهانی طاهره. کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه ای بر عملکرد و متابولیت های خونی در گاوهای تازه زای هلشتاین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(3 ):463-574. Available from: https://sid.ir/paper/950111/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه احمدی، حمید امانلو، نجمه اسلامیان فارسونی، و طاهره امیرآبادی فراهانی، “کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه ای بر عملکرد و متابولیت های خونی در گاوهای تازه زای هلشتاین،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 3 ، pp. 463–574، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950111/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button