APA:
کپیپورکارگر، هادی، و رفعتی، علی رضا. (1399). اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال (° C1± 4). بوم شناسی آبزیان، 10(1 )، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/950215/fa
Vancouver:
کپیپورکارگر هادی، رفعتی علی رضا. اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال (° C1± 4). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1399؛10(1 ):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/950215/fa
IEEE:
کپیهادی پورکارگر، و علی رضا رفعتی، “اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال (° C1± 4)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 10، no. 1 ، pp. 53–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950215/fa