مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

179
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 153

چکیده

 اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد, خصوصیات لاشه برخی فراسنجه های خونی, سیستم ایمنی, خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی با استفاده از 605 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب طرح کاملا تصادفی با 11 تیمار و پنج تکرار از سن یک تا سن 35 روزگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل گروه شاهد منفی, شاهد, شاهد مثبت و سطوح 15, 30, 45, 60, 75, 90, 105 و 210 میلی گرم/ کیلوگرم کوآنزیم Q10 در جیره بودند. در کل دوره آزمایش خوراک مصرفی, ضریب تبدیل و افزایش وزن روزانه محاسبه شدند. تیتر آنتی بادی علیه واکسن نیوکاسل و آنفولانزا و همچنین سوسپانسیون گلبول قرمز خون گوسفند در سن 30 روزگی اندازه گیری شدند. ضریب تبدیل در بلدرچین های که جیره حاوی 210 میلی گرم/کیلوگرم کوآنزیم Q10 دریافت کردند از پرندگان شاهد منفی کمتر بود(p<0/01). با افزایش سطح کوآنزیم Q10, تیتر آنتی بادی علیه نیوکاسل و آنفولانزا و همچنین SRBC افزایش یافت(p<0/01). غلظت نیتروژن اوره ی خون با مصرف جیره های حاوی کوآنزیم Q10 نسبت به تیمار شاهد منفی کاهش یافت(p<0/01). غلظت گلبول های سفید و قرمز خون در بلدرچین های تغذیه شده با جیره های حاوی کوآنزیم Q10 از بلدرچین های شاهد منفی بیشتر بود(p<0/01). عمق کریپت های ناحیه ایلئوم از پرندگان شاهد منفی بیشتر بود(p<0/01). قرمزی و روشنایی گوشت در بلدرچین های تغذیه شده با جیره حاوی 210 میلی گرم/کیلوگرم کوآنزیم Q10 بهتر از پرندگان شاهد منفی بود(p<0/01). بر اساس نتایج این آزمایش افزودن کوآنزیم Q10 تا سطح 210 میلی گرم/کیلوگرم به جیره بلدرچین ژاپنی سبب بهبود عملکرد, فراسنجه های خونی, سیستم ایمنی و خواص ارگانولپتیک گوشت می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیدی زاده، محمد، خیری، فرشید، و فغانی، مصطفی. (1400). اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه های خونی, سیستم ایمنی, خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(1 )، 143-153. SID. https://sid.ir/paper/953846/fa

    Vancouver: کپی

    امیدی زاده محمد، خیری فرشید، فغانی مصطفی. اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه های خونی, سیستم ایمنی, خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(1 ):143-153. Available from: https://sid.ir/paper/953846/fa

    IEEE: کپی

    محمد امیدی زاده، فرشید خیری، و مصطفی فغانی، “اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه های خونی, سیستم ایمنی, خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 1 ، pp. 143–153، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953846/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button