APA:
کپیقوام زاده، نگین، جعفریان، سارا، و ناطقی، لیلا. (1400). بهینه یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو, کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی های حسی آن. پژوهشنامه حلال، 4(4 )، 68-80. SID. https://sid.ir/paper/957184/fa
Vancouver:
کپیقوام زاده نگین، جعفریان سارا، ناطقی لیلا. بهینه یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو, کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی های حسی آن. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(4 ):68-80. Available from: https://sid.ir/paper/957184/fa
IEEE:
کپینگین قوام زاده، سارا جعفریان، و لیلا ناطقی، “بهینه یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو, کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی های حسی آن،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 4 ، pp. 68–80، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957184/fa