APA:
کپیسادات اسیلان، کمال. (1400). تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت, فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب, درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(2 )، 443-452. SID. https://sid.ir/paper/957210/fa
Vancouver:
کپیسادات اسیلان کمال. تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت, فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب, درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(2 ):443-452. Available from: https://sid.ir/paper/957210/fa
IEEE:
کپیکمال سادات اسیلان، “تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت, فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب, درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 2 ، pp. 443–452، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957210/fa