مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

205
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی

صفحات

 صفحه شروع 76 | صفحه پایان 91

چکیده

 حفظ کیفیت مواد غذایی, و توجه به تحولات جهانی با هدف افزایش همکاری فراملی بین کشورهای تولیدکننده, عرضه در بازارجهانی را بهبود می بخشد. هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل حفظ کیفیت محصول صادراتی زیتون و راهکارهای مواجهه با چالش عرضه در بازار جهانی است. روش اجرا توصیفی و مبتنی بر پیمایش است. لذا با توجه به مدل مفهومی, پرسشنامه محقق ساخته در قالب 4 عامل و 40 شاخص, در جامعه آماری50 شرکت حوزه صادرات زیتون در شهر تهران و رودبار بررسی شده است. نتایج از طریق روش AHP و از تلفیق ضرایب, و مقایسه زوجی عوامل نشان می دهد, عامل «سلامت, بهداشت و محیط زیست» و شاخص های آن, مهمترین نقش را در کیفیت زیتون صادراتی و در عرضه بازار جهانی دارد. پس از آن, «سیاست بخش دولتی و خصوصی» عامل مهم محسوب می شود. همچنین استراتژی همسو بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان در بازاریابی جهانی, همسویی هیات های نظارتی, و ایجاد بانک اطلاعاتی قابل توسعه از سوی برندهای منطقه, و تامین اطلاعات کیفیت و اصالت روغن زیتون نقش مهمی در عرضه بازار جهانی داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لاجوردی، سمانه، و خوشکار مقدم، شعبانعلی. (1401). بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(4 )، 76-91. SID. https://sid.ir/paper/958715/fa

    Vancouver: کپی

    لاجوردی سمانه، خوشکار مقدم شعبانعلی. بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1401؛1(4 ):76-91. Available from: https://sid.ir/paper/958715/fa

    IEEE: کپی

    سمانه لاجوردی، و شعبانعلی خوشکار مقدم، “بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 4 ، pp. 76–91، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/958715/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button