Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

261
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

475
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 22

چکیده

 مقدمه: خلقت جهان هستی بر اساس کمال گرایی بنا شده است. انسان که اشرف مخلوقات خداست, بیشترین بهره را از کمال در جهان هستی دارد. انسان دارای چهار بعد وجودی«روح, روان, جسم وذهن» است که دستیابی به کمال در هرکدام از آنها برای او موفقیت محسوب می شود؛ ولی کمال حقیقی در گروی رشد متوازن این چهار بعد است. غذای حلال یکی از مهم ترین عوامل رشد و کمال انسانی در همه ابعاد وجودی اوست. روش ها: نوشتار حاضر با روش تحقیق توصیفی و با استفاده از منابع کتابخانه ای, به بررسی نحوه تأثیر غذای حلال و حرام بر شخصیت انسان و شکل گیری رفتار او می پردازد. نتایج: کیفیت غذا زمانی که بار ارزشی به خود بگیرد تأثیر مستقیمی بر جسم و روح انسان خواهد گذاشت. غذای حلال و طیب, در مهم ترین اثر, زمینه انجام عمل صالح را فراهم می سازد که آثار بسیار گسترده ای در کامیابی و موفقیت انسان دارد. همچنین در بعد معنوی, غذای طیب سبب نورانیت باطنی انسان می شود و در نقطه مقابل, ایمان آدمی را از بین می برد. نتیجه گیری: طبق تعاریف دین اسلام, غذا شامل خوراک, پوشاک, شنیدنی ها, دیدنی ها, گفتار, رفتار و اندیشه می شود. هرکدام از انواع غذا که نام برده شد, در یکی از ابعاد انسان اثر می گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایازی رستم کلایی، زاهره. (1400). آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان. پژوهشنامه حلال، 4(4 )، 14-22. SID. https://sid.ir/paper/959402/fa

    Vancouver: کپی

    ایازی رستم کلایی زاهره. آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(4 ):14-22. Available from: https://sid.ir/paper/959402/fa

    IEEE: کپی

    زاهره ایازی رستم کلایی، “آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 4 ، pp. 14–22، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959402/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا