Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,546
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی

صفحات

 صفحه شروع 147 | صفحه پایان 154

چکیده

 پیاز از جمله قدیمی ترین گیاهانی است که کشت شده و مصرف غذایی و دارویی دارد. در حقیقت, این گیاه یکی از گیاهان تغذیه ای مهم می باشد که در درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری ها بکار می رود. از طرفی با توجه به مضراتی که همه روزه در رابطه با استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی در غذاها منتشر می گردد, اثرات و کاربردهای مواد طبیعی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه به بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع مختلف پیاز (قرمز- سبز- زرد) برروی باکتری های Staphylococcus aureus (RTCC, 1885) و Escherichia coli (ATCC, 35922) پرداخته شد. عصاره های پیاز با دستگاه تقطیر بخار عمودی استخراج گردید و غلظت های مشخص از عصاره ها با افزودن به آب مقطر استریل تهیه گردید و اثرات ضدباکتریایی عصاره ها با دو روش انتشار دیسک و روش مرسوم لوله ای ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که عصاره های روغنی پیاز برروی باکتری Staphylococcus aureus موثرتر از باکتری Escherichia coli می باشد و بیشترین و کمترین اثر بازدارندگی را به ترتیب پیازهای قرمز و زرد دارا بوده و به ترتیب در رقت های 1, 2/1, 4/1, 8/1 تهیه شده از عصاره ها که معادل با غلظت های 50 درصد, 25 درصد, 5/12 درصد و 25/6 درصد می باشند, اثر ممانعت کنندگی از رشد باکتری را نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدی زاده، تورج، و رضوی روحانی، سیدمهدی. (1387). بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 147-154. SID. https://sid.ir/paper/9640/fa

    Vancouver: کپی

    مهدی زاده تورج، رضوی روحانی سیدمهدی. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):147-154. Available from: https://sid.ir/paper/9640/fa

    IEEE: کپی

    تورج مهدی زاده، و سیدمهدی رضوی روحانی، “بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 147–154، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9640/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا