APA:
کپیمهدی زاده، تورج، و رضوی روحانی، سیدمهدی. (1387). بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 147-154. SID. https://sid.ir/paper/9640/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده تورج، رضوی روحانی سیدمهدی. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):147-154. Available from: https://sid.ir/paper/9640/fa
IEEE:
کپیتورج مهدی زاده، و سیدمهدی رضوی روحانی، “بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 147–154، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9640/fa