APA:
کپیقادری قهفرخی، مریم، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، خمیری، مرتضی، و ممشلو، سمانه. (1390). بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 815-94. SID. https://sid.ir/paper/368302/fa
Vancouver:
کپیقادری قهفرخی مریم، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، خمیری مرتضی، ممشلو سمانه. بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):815-94. Available from: https://sid.ir/paper/368302/fa
IEEE:
کپیمریم قادری قهفرخی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، و سمانه ممشلو، “بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 815–94، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368302/fa