APA:
کپیشریفی، شهرام، حسینی، مرتضی، و امینی راد، حسن. (1400). بهینه سازی فرآیند انعقاد در تصفیه آب آشامیدنی با استفاده از دانه بنه (Pistacia atlantica)به وسیله روش سطح پاسخ (RSM). مجله پژوهش آب ایران، 15(4 (43 پیاپی) )، 00-00. SID. https://sid.ir/paper/967614/fa
Vancouver:
کپیشریفی شهرام، حسینی مرتضی، امینی راد حسن. بهینه سازی فرآیند انعقاد در تصفیه آب آشامیدنی با استفاده از دانه بنه (Pistacia atlantica)به وسیله روش سطح پاسخ (RSM). مجله پژوهش آب ایران[Internet]. 1400؛15(4 (43 پیاپی) ):00-00. Available from: https://sid.ir/paper/967614/fa
IEEE:
کپیشهرام شریفی، مرتضی حسینی، و حسن امینی راد، “بهینه سازی فرآیند انعقاد در تصفیه آب آشامیدنی با استفاده از دانه بنه (Pistacia atlantica)به وسیله روش سطح پاسخ (RSM)،” مجله پژوهش آب ایران، vol. 15، no. 4 (43 پیاپی) ، pp. 00–00، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/967614/fa