Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

204
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

72
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 52 | صفحه پایان 63

چکیده

 با وجود میزان نسبتا بالای صید جهانی ماهی و کارخانجات عمل آوری آبزیان, تلاش بسیار کمی برای استفاده از زائدات حاصل از کارخانه ها صورت گرفته است در صورتی که اگر این ترکیبات زیستی به نحو مطلوب مورد استفاده قرار گیرند, علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی ناشی از پسماند آن ها, به لحاظ محتوای پروتئینی با ارزش آن ها قابل بازیافت می باشند. در مطالعه حاضر برای به دست آوردن آنزیمی باصرفه ی اقتصادی, آنزیم اکتینیدین از میوه ی کیوی استخراج شد. همچنین امعاواحشای ماهی قزل آلای رنگین کمان به عنوان منبع پروتئینی قابل هیدرولیز در نظر گرفته شد. براساس نتایج, فعالیت آنزیمی ویژه حاصل از عصاره تخلیص شده یک کیلوگرم کیوی mg/u 36/8 برآورد شد. در اثر هیدرولیز منبع پروتئینی تحت اثر آنزیم اکتینیدین میزان بازیافت نیتروژنی و درجه هیدرولیز در هیدرولیزیت امعاء و احشاء ماهی قزل آلای رنگین کمان ب ه ترتیب, 31/77 و 21 درصد بود. همچنین میزان درصد پروتئین خام و خاکستر افزایش و میزان درصد چربی خام کاهش معنی دار یافت. براساس نتایج پروفیل اسید های آمینه, هیدرولیزیت به دست آمده می تواند تامین کننده نیازهای پروتئینی قزل آلای رنگین کمان و نیازهای انسان باشد. نتایج نشان می دهد که آنزیم اکتینیدین را می توان به عنوان آنزیم پروتئاز جهت استخراح پروتئین از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان در صنایع غذایی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدایی، حسین، نعمتی، نیلوفر، و حسینی، سیدولی. (1398). استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss). علوم آبزی پروری، 7(12 )، 52-63. SID. https://sid.ir/paper/967675/fa

    Vancouver: کپی

    خدایی حسین، نعمتی نیلوفر، حسینی سیدولی. استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss). علوم آبزی پروری[Internet]. 1398؛7(12 ):52-63. Available from: https://sid.ir/paper/967675/fa

    IEEE: کپی

    حسین خدایی، نیلوفر نعمتی، و سیدولی حسینی، “استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss)،” علوم آبزی پروری، vol. 7، no. 12 ، pp. 52–63، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/967675/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button