APA:
کپیصلواتی، سیدمحمدرضا، حسن آبادی، احمد، تیموری، محسن، و سالاری، علی اکبر. (1400). بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(2 )، 255-267. SID. https://sid.ir/paper/968534/fa
Vancouver:
کپیصلواتی سیدمحمدرضا، حسن آبادی احمد، تیموری محسن، سالاری علی اکبر. بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(2 ):255-267. Available from: https://sid.ir/paper/968534/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدرضا صلواتی، احمد حسن آبادی، محسن تیموری، و علی اکبر سالاری، “بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 2 ، pp. 255–267، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/968534/fa