مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

632
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید، ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 14

چکیده

 این مطالعه جهت بررسی اثر استفاده از مکمل موننسین در جیره ی دارای دانه ی سویای اکسترود شده به عنوان منبع اصلی پروتئین روی مصرف خوراک, تولید و ترکیب شیر و پروفایل اسیدهای چرب شیر انجام گرفت. شش رأس گاو هلشتاین سه بار زایش کرده با میانگین وزن (31±627) کیلوگرم و با میانگین روزهای شیردهی (20±81) در قالب طرح مربع لاتین چرخشی (گردان) 3×3 به سه جیره ی آزمایشی اختصاص داده شدند. هر دوره ی آزمایشی 21 روز طول کشید, 14 روز دوره ی سازش پذیری و 7 روز داده ها جمع آوری شد. جیره ی اول, جیره ی پایه به صورت TMR دارای 50 درصد علوفه و 50 درصد مخلوط کنسانتره بر پایه ی ماده ی خشک بود. جیره ی دوم شامل جیره ی پایه به اضافه ی 24 میلی گرم موننسین در کیلوگرم ماده ی خشک جیره بود و جیره ی سوم جیره ی پایه به اضافه ی 30 میلی گرم موننسین در کیلوگرم ماده ی خشک جیره بود. استفاده از موننسین در جیره ی دارای دانه ی سویای اکسترود شده اثر معنی داری روی DMI,FCM و پروتئین شیر نداشت (p>0.05) تولید شیر به وسیله ی تیمارها تحت تاثیر قرار گرفت (p<0.05) استفاده از موننسین غلظت اسید استئاریک (18:0) و اسیدهای چرب اشباع را کاهش داد (p<0.05) و غلظت 18:2n-6 و USFAs افزایش داد (p<0.05) تیمارهای آزمایشی اثری روی غلظت اسیدهای چرب کوتاه, متوسط و بلند زنجیر نداشتند (p>0.05) اگر چه استفاده از 24 میلی گرم موننسین در هر کیلوگرم ماده ی خشک جیره ی دارای دانه ی سویای اکسترود شده غلظت c9, t11- CLA را افزایش داد اما از لحاظ آماری معنی دار نبود (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، منصور، منتیان، صدیقه، و شکری، علی نقی. (1396). اثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید, ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 13(3 )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/97049/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی منصور، منتیان صدیقه، شکری علی نقی. اثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید, ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1396؛13(3 ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/97049/fa

    IEEE: کپی

    منصور احمدی، صدیقه منتیان، و علی نقی شکری، “اثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید, ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 13، no. 3 ، pp. 5–14، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97049/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button