مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

904
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف پودر خرفه بر جمعیت میکروبی، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 41

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی اثرات پودر خرفه بر جمعیت میکروبی, فراسنجه های خونی و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار با یک صد و بیست قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سویه ی تجاری های لاین (W36) از سن 44 تا 52 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار انجام شد و جیره هایی با سطوح صفر (شاهد), 1, 2 و 3 درصد پودر خرفه دریافت کردند. نتایج این تحقیق نشان داد که در اثر افزودن پودر خرفه به جیره ی مرغان تخم گذار جمعیت باکتری های اشریشیا کلی و کلی فرم موجود در سکوم به طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش و جمعیت باکتری های لاکتوباسیل افزایش یافت (P£0.05). استفاده از سطوح مختلف پودر خرفه تاثیر قابل ملاحظه ای بر غلظت تری گلیسرید و کلسترول سرم خون نداشت (P>0.05) ولی غلظت گلوکز به طور معنی داری کاهش یافت (P£0.05). قطر اپی فیز, قطر خارجی, قطر داخلی, وزن و ضخامت استخوان درشت نی تحت تاثیر سطوح مختلف پودر خرفه قرار نگرفت (P>0.05), اما حجم, ماده ی خشک و خاکستر استخوان درشت نی متاثر از تیمارهای آزمایشی بود (P<0.05). این مطالعه نشان داد که افزودن پودر خرفه به جیره می تواند اثرات مثبتی بر جمعیت میکروبی سکوم و وضعیت استخوان درشت نی مرغان تخم گذار داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمالی، محمدرضا، قربانی، محمدرضا، طاطار، احمد، سالاری، سمیه، و چاجی، مرتضی. (1395). اثرات سطوح مختلف پودر خرفه بر جمعیت میکروبی, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(4)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/97301/fa

    Vancouver: کپی

    جمالی محمدرضا، قربانی محمدرضا، طاطار احمد، سالاری سمیه، چاجی مرتضی. اثرات سطوح مختلف پودر خرفه بر جمعیت میکروبی, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(4):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/97301/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا جمالی، محمدرضا قربانی، احمد طاطار، سمیه سالاری، و مرتضی چاجی، “اثرات سطوح مختلف پودر خرفه بر جمعیت میکروبی, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 4، pp. 31–41، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97301/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا