مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

641
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 120 | صفحه پایان 125

چکیده

 به منظور مطالعه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین بر پاسخ ایمنی پرندگان به واکسن کشته آنفلوانزا, سیصد قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس به طور تصادفی به 4 گروه مساوی تقسیم شدند و هر گروه به 3 زیر گروه 25 قطعه ای تقسیم شد. جوجه های گروه یک جیره پایه, جوجه های گروه 2 آلفامیون به نسبت 0.5کیلو در تن, جوجه های گروه 3 بیومین به نسبت یک کیلو در تن و جوجه های گروه 4 نیز جیره پایه دریافت کردند. جوجه های گروه 2, 3 و 4 در روز نهم با واکسن آنفلوانزا تحت تیپ H9N2 به روش زیر جلد پشت گردن واکسینه شدند ولی گروه 1 واکسن دریافت نکردند. در روزهای صفر (قبل از واکسیناسیون), 20 و 35 بعد از واکسیناسیون از هر گروه 15 جوجه به طور تصادفی انتخاب و خونگیری از ورید بال آنها به عمل آمد. سرم خون جدا شده به میکروتیوب منتقل و تا هنگام آزمایش در فریزر نگهداری شد. عیار پادتن ضد ویروس آنفلوانزا به روش جلوگیری از هماگلوتیناسیون و با 4 واحد (HA) از آنتی ژن آنفلوانزا اندازه گیری شد. نتایج مطالعه نشان داد, اگر چه 35 روز بعد از واکسیناسیون میانگین عیار پادتن سرم خون جوجه های گروه دریافت کننده بیومین (3.92) از گروه دریافت کننده آلفامیون (3.85) بیشتر می باشد ولی تفاوت معنی دار با جوجه های کنترل واکسینه ندارد. بنابراین می توان گفت, افزودن آلفامیون یا بیومین در جیره غذایی جوجه های گوشتی تاثیری بر پاسخ ایمنی پرنده در برابر واکسن کشته آنفلوانزا ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میاحی، منصور، صیفی آبادشاپوری، مسعودرضا، پورمهدی بروجنی، مهدی، و بهزادی، امین. (1392). مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 9(2 (مسلسل 39))، 120-125. SID. https://sid.ir/paper/97491/fa

    Vancouver: کپی

    میاحی منصور، صیفی آبادشاپوری مسعودرضا، پورمهدی بروجنی مهدی، بهزادی امین. مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1392؛9(2 (مسلسل 39)):120-125. Available from: https://sid.ir/paper/97491/fa

    IEEE: کپی

    منصور میاحی، مسعودرضا صیفی آبادشاپوری، مهدی پورمهدی بروجنی، و امین بهزادی، “مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه های گوشتی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 9، no. 2 (مسلسل 39)، pp. 120–125، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا