مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

380
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تأثیر پرتو گاما بر خصوصیت های نانوایی گندم رقم های امید، روشن و طبسی با استفاده از شبکه ی عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 127

چکیده

 مهم ترین عامل کنترل کننده ی صفت کیفیت نانوایی گندم, ژنوم گیاه است که با ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق جهش زاها در گیاه این صفت قابل بهبود و ارتقا است. در این پژوهش آزمایش های شیمیایی و فارینوگراف در ژن مانه های جهش یافته ی 60-58-66-T, 10-1-64-O, 1RO-, 3RO-و 5RO-به ترتیب حاصل از پرتودهی رقم های گندم طبسی, امید و روشن مورد بررسی قرار گرفت. هم چنین تابع انتقال اِس شکل برای برآورد ضریب ها از طریق مدل شبکه ی عصبی پیش خور با روش آموزش الگوریتم لونبرگ-مارکوارت مورد استفاده قرار گرفت. در ژن مانه ی 3RO-خصوصیت شیمیایی عدد زلنی, مقدار سختی دانه, گلوتن مرطوب و درصد پروتئین نسبت به شاهد افزایش معنی دار داشت. هم چنین در ژن مانه ی 10-1-64-O, صفت های درصد جذب آب و عدد والوریمتری افزایش معنی دار و صفت درجه ی سست شدن خمیر بعد از 10 و 20 دقیقه کاهش معنی داری نسبت به شاهد داشت. خصوصیت های مقدار درصد پروتئین, حجم نان, عدد کیفی فارینوگراف و درجه ی سست شدن خمیر بیش ترین تأثیر را در مدل شبکه ی عصبی داشتند. نتیجه ها نشان دهنده ی تأثیر مثبت پرتودهی بر بهبود خواص کیفی خمیر نان هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، محمدرضا، یامچی، احد، نواب پور، سعید، سلطانلو، حسن، و روپستورف، پیتر. (1398). ارزیابی تأثیر پرتو گاما بر خصوصیت های نانوایی گندم رقم های امید, روشن و طبسی با استفاده از شبکه ی عصبی مصنوعی. مجله علوم و فنون هسته ای، 40(90 (پیاپی 4) )، 119-127. SID. https://sid.ir/paper/97601/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی محمدرضا، یامچی احد، نواب پور سعید، سلطانلو حسن، روپستورف پیتر. ارزیابی تأثیر پرتو گاما بر خصوصیت های نانوایی گندم رقم های امید, روشن و طبسی با استفاده از شبکه ی عصبی مصنوعی. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1398؛40(90 (پیاپی 4) ):119-127. Available from: https://sid.ir/paper/97601/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا راحمی، احد یامچی، سعید نواب پور، حسن سلطانلو، و پیتر روپستورف، “ارزیابی تأثیر پرتو گاما بر خصوصیت های نانوایی گندم رقم های امید, روشن و طبسی با استفاده از شبکه ی عصبی مصنوعی،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. 40، no. 90 (پیاپی 4) ، pp. 119–127، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97601/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button