مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور

صفحات

 صفحه شروع 52 | صفحه پایان 61

چکیده

 در این پژوهش مهمترین ارقام سیب (زرد لبنانی, قرمز لبنانی و عباسی) به روش غوطه وری تحت فشار تیمار شدند که برای این منظور از یک مخزن 6 متری پرشده با محلول 4 درصد کلرورکلسیم استفاده شد. با غوطه وری نمونه های سیب در اعماق مختلف مخزن (0, 1, 2, 3, 4 و 5 متری) میزان نفوذ کلسیم کنترل گردید. یک نمونه نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. پس از غوطه وری, نمونه های تیمار شده به مدت 5 ماه در سردخانه با دمای 1±, درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 3± 87 درصد نگهداری شدند. با نمونه برداری در زمان های مختلف (بلافاصله پس از تیمار, ماه های اول, سوم و پنجم نگهداری در سردخانه), مهمترین خصوصیات انبارداری همچون رطوبت, pH, مواد جامد محلول (بریکس), درصد قند احیا, کلسیم و سفتی نمونه ها بررسی شد. نتایج آزمایش نشان داد که نمونه های تیمار شده, pH, مواد جامد محلول و درصد قند احیا پایین تری نسبت به نمونه شاهد داشتند در حالی که میزان سفتی بافت, تردی و رطوبت آنها بالاتر بود. برای رقم زرد لبنانی غوطه وری در عمق 2 متری (تقریبا 0.2 اتمسفر) و برای ارقام قرمز لبنانی و عباسی غوطه وری در عمق 4 متری (تقریبا 0.4 اتمسفر) تغییرات انبارداری را بهتر کنترل کرد و غوطه وری در اعماق بالاتر سیب ایجاد صدمات پوستی و داخلی گردید.  

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاشانی نژاد، مهدی، مقصودلو، یحیی، پورآذرنگ، هاشم، و مرتضوی، سیدعلی. (1384). تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(3)، 52-61. SID. https://sid.ir/paper/9775/fa

    Vancouver: کپی

    کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، پورآذرنگ هاشم، مرتضوی سیدعلی. تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(3):52-61. Available from: https://sid.ir/paper/9775/fa

    IEEE: کپی

    مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، هاشم پورآذرنگ، و سیدعلی مرتضوی، “تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. 3، pp. 52–61، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9775/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button