مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کلرور کلسیم به صورت محلول پاشی بر سفتی و خصوصیات کیفی میوه سیب قرمز لبنانی دراستان خراسان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 26

چکیده

 این بررسی در باغ آزمایشی ایستگاه گلمکان در استان خراسان روی درختان سیب رددلیشس (Red delicious) انجام گرفت. هدف از این پژوهش تعیین اثر غلظت و زمان محلول پاشی کلرور کلسیم بر کیفیت سیب و کنترل ناهنجاریهای این میوه بود. غلظت کلرور کلسیم شامل صفر (شاهد) 0.5, 1 و 1.5 درصد در نظر گرفته شد, هر تیمار در 2, 4 و 6 نوبت و چهار تکرار انجام پذیرفت.نمونه گیری برگ در تیرماه انجام گرفت و عناصر ازت, فسفر, پتاسیم, کلسیم, منیزیم, آهن, منگنز, روی, مس و بر در آزمایشگاه اندازه گیری شد. میوه ها در آخر تابستان برداشت گردید و قبل از انبار کردن آزمون های کیفی شامل تعیین میزان نشاسته و میزان کل مواد جامد محلول, اسید قابل تیتر, pH, سفتی بافت میوه و تجزیه کامل عناصر موجود در میوه انجام شد. کلیه تیمارها به سردخانه منتقل و در دمای صفر درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 60 درصد به مدت 5 ماه نگهداری شد. در مدت انبارداری هر ماه آزمونهای کیفی روی کلیه تیمارها انجام گردید. در اسفند ماه همه میوه ها از سردخانه خارج و آزمون های کیفی و آزمون چشایی بر آن انجام پذیرفت.اطلاعات حاصل از آزمون های شیمیایی و چشایی تجزیه و تحلیل آماری شد و نتایج حاصل نشان داد, 6 نوبت محلول پاشی با محلول کلسیم به غلظت 1 درصد, خصوصیات کیفی سیب را بهبود می بخشد.بر اساس یافته های این بررسی, ادامه پژوهش با تیمارهای مورد عمل در سطح تجارتی توصیه گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شرایعی، پروین، شاه بیک، محمدعلی، و رضاییان، سعید. (1380). اثر کلرور کلسیم به صورت محلول پاشی بر سفتی و خصوصیات کیفی میوه سیب قرمز لبنانی دراستان خراسان. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 2(7)، 13-26. SID. https://sid.ir/paper/28005/fa

Vancouver: کپی

شرایعی پروین، شاه بیک محمدعلی، رضاییان سعید. اثر کلرور کلسیم به صورت محلول پاشی بر سفتی و خصوصیات کیفی میوه سیب قرمز لبنانی دراستان خراسان. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1380؛2(7):13-26. Available from: https://sid.ir/paper/28005/fa

IEEE: کپی

پروین شرایعی، محمدعلی شاه بیک، و سعید رضاییان، “اثر کلرور کلسیم به صورت محلول پاشی بر سفتی و خصوصیات کیفی میوه سیب قرمز لبنانی دراستان خراسان،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 2، no. 7، pp. 13–26، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28005/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button