با توجه به کاربردهای مختلفی که در نوشتارهای علمی در مورد روغن هسته انگور گزارش شده است و از طرفی مقدار زیاد هسته انگور که در ضایعات کارخانجات تهیه آبمیوه در کشور در دسترس می باشد در این طرح آزمایش های استخراج به روش های مختلف بر روی هسته انگور انجام گرفت و میزان روغن استخراج شده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این روغن تعیین گردید. شرایط بهینه استخراج به دست آمد و کلیه آزمایش های استاندارد روغن های خوراکی بر روی این روغن انجام شد و مشخص شد که این روغن می تواند به عنوان یک روغن خوراکی با کیفیت مطلوب و استاندارد مورد استفاده قرار گیرد.