نتایج جستجو

120

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

12

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی









متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1374
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    73
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    571
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 571

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    بهمن 1374
تعامل: 
  • بازدید: 

    440
کلیدواژه: 
چکیده: 

با توجه به کاربردهای مختلفی که در نوشتارهای علمی در مورد روغن هسته انگور گزارش شده است و از طرفی مقدار زیاد هسته انگور که در ضایعات کارخانجات تهیه آبمیوه در کشور در دسترس می باشد در این طرح آزمایش های استخراج به روش های مختلف بر روی هسته انگور انجام گرفت و میزان روغن استخراج شده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این روغن تعیین گردید. شرایط بهینه استخراج به دست آمد و کلیه آزمایش های استاندارد روغن های خوراکی بر روی این روغن انجام شد و مشخص شد که این روغن می تواند به عنوان یک روغن خوراکی با کیفیت مطلوب و استاندارد مورد استفاده قرار گیرد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 440

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1378
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    210
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 210

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
همکاران: 

علی-عبادی

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

مجری: 

واحد تهران

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    تیر 1380
تعامل: 
  • بازدید: 

    317
کلیدواژه: 
چکیده: 

کاشت میوه های مختلف برای تهیه کنستانتره در مناطق مختلف کشور رواج دارد. با این حال کیفیت ارقام مختلف میوه های تولیدی در مناطق کاشت متفاوت با یکدیگر، هماهنگی نداشته و عملکرد متفاوتی را در کارخانه ها به وجود آورده است. این بررسی برای تعیین ارقام مختلف محصولات سیب، گلابی، انگور، آلبالو، انار و توت فرنگی انجام گرفت. و همچنین تعیین تناسب مناطق زیر کشت با نوع محصول و بالاخره بررسی روش های مختلف تعیین خصوصیات کیفی میوه های مذکور برای تولید آب میوه و انتخاب مناسب ترین روش با توجه به اقتصادی و عملی بودن آن به صورت مطالعه منطقه ای و کتابخانه ای انجام شده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 317

نشریه: 

ارمغان دانش

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    6
  • شماره: 

    24
  • صفحات: 

    1-7
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1251
  • دانلود: 

    524
چکیده: 

به منظور تعیین تاثیر کتامین خوراکی به عنوان پیش داروی بیهوشی در آماده سازی روحی – روانی کودکان 7-2 ساله با عمل جراحی انتخابی به هنگام جدایی از والدین و نیز تاثیر این دارو بر پذیرش راحت سوزن وریدی و ماسک بیهوشی، پژوهش فوق یک مطالعه نیمه تجربی و دو سو کور می باشد، بر روی 66 کودک 7-2 ساله که همگی برای اولین بار برای جراحی انتخابی (غیر از مغز و کبد) مراجعه نموده و خطر یک بیهوشی محسوب می شوند، انجام گرفت. نمونه ها به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شده و نیم ساعت قبل از عمل به دو گروه مورد 5 mg/kg کتامین به اضافه 0.2 cc/kg آبمیوه و به گروه شاهد تنها 0.2 cc/kg آبمیوه داده شد، سپس اطلاعات جمع آوری شده از وضعیت کودک در برگه های مشاهده ثبت گردیده و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.نتایج نشان داد که 78.7 درصد کودکان گروه مورد، هنگام جدایی از والدین گریه نکردند و 78.7 درصد آنان نیز هیچگونه مقاومتی نداشتند. 34.4 درصد کودکان گروه مورد نسبت به سوزن وریدی هیچ عکس العملی نشان ندادند و 59.4 درصد نیز عکس العمل خفیف داشتند، در حالی که در گروه شاهد 78.7 درصد حرکات شدید بدن و کشیدن دستها را داشتند. همچنین 69.7 درصد گروه مورد هنگام ماسک گیری بیهوشی همکاری داشتند، در حالی که 75.8 درصد از گروه شاهد از پذیرفتن ماسک امتناع نمودند. 81.8 درصد از گروه مورد قبل از بیهوشی خواب بودند در حالی که کلیه کودکان گروه شاهد بیدار و بی قرار بودند. با معنی دار بودن نتایج فوق، استفاده از پیش داروی بیهوشی کتامین از هیجان، اضطراب و ترس کودک هنگام جدایی از والدین کاسته و موجب آرامش، عدم مقاومت، گریه نکردن و خوابیدن در هنگام انتقال به تخت عمل می گردد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1251

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 524 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

یافته

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    4 (پیاپی 15)
  • صفحات: 

    11-16
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    560
  • دانلود: 

    34
چکیده: 

مقدمه: بستنی و آبمیوه از جمله مواد غذایی پر مصرف خصوصا در فصل گرما است که بخش عمده آن به صورت سنتی و غیر پاستوریزه تهیه و عرضه می شود. آلودگی این مواد غذایی می تواند سبب بروز و شیوع عفونت ها و مسمومیت های غذایی در انسان گردد.مواد و روشها: به منظور کنترل کیفیت باکتریولوژیکی بستنی و آبمیوه عرضه شده در سطح شهر خرم آباد این پژوهش توصیفی - مقطعی در فصل تابستان انجام شد. به همین منظور از محصولات 40 باب بستنی و آبمیوه فروشی شهر خرم آباد نمونه برداری و در مجموع تعداد  135نمونه بستنی سنتی و پاستوریزه و 104 نمونه آبمیوه سنتی و پاستوریزه از نظر وجود کلیفرم واشیریشیاکلی با استفاده از روش های استاندارد مورد آزمایش قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که 67 درصد نمونه های بستنی سنتی 260 درصد نمونه های بستنی پاستوریزه و 84 درصد نمونه های آبمیوه سنتی دارای کلیفرم بیش از حد استاندارد و غیرقابل مصرف است. همچنین 62 درصد نمونه های آبمیوه سنتی آلودگی به اشریشیاکلی را نشان دادند. این در حالی است که تعداد اشریشیاکلی کلیه نمونه های بستنی و آبمیوه پاستوریزه مطابق استاندارد است.نتیجه گیری: مقایسه نتایج بدست آمده نشان می دهد بستنی و آبمیوه های سنتی نسبت به نوع پاستوریزه آن دارای آلودگی بیشتر است که می تواند ناشی از عدم رعایت اصول و موازین بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهسازی محیط این گونه امکان باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 560

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    3 (پیاپی 20)
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    9807
  • دانلود: 

    34
چکیده: 

مقدمه: امروزه برای بیهوشی مناسب در اعمال جراحی بایستی به شرایط روحی - روانی بیمار نیز توجه شود که از آن جمله، کاهش هیجان، اضطراب و ترس از جراحی در همگان در کودکان پیش دبستانی می باشد که هنگام جدایی از والدین و مواجهه با اتاق عمل، دچار حالات فوق گردیده و به نظر می رسد که این عوامل می توانند بر جراحی و نتایج آن تأثیر سوء داشته باشند. بنابراین بایستی با کمک روشها و مراقبت های پرستاری مناسب سعی نمود که کودکان به راحتی از والدین جدا شده، ماسک بیهوشی و سوزن وریدی را بهتر تحمل کرده و در بدو بیهوشی و ورود به اتاق عمل، خواب باشند. از جمله این روشها تجویز پیش داروی بیهوشی خوراکی کتامین می باشد. روش کار: پژوهش فوق کارآزمایی بالینی دوسوکور بوده و بر روی 66 کودک 7-2 ساله که همگی برای اولین بار جهت جراحی انتخابی (ریسک 1 بیهوشی) غیر از مغز و کبد مراجعه نموده اند، انجام گردیده است. نمونه ها به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شده و نیم ساعت قبل از عمل به گروه مورد 5 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن کتامین به اضافه 0.2 سی سی به ازای هر کیلوگرم وزن بدن آبمیوه و به گروه شاهد تنها همان مقدار آبمیوه داده شد سپس اطلاعات جمع آوری شده از وضعیت کودک در برگه های مشاهده ثبت گردیده و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که 78.8 درصد کودکان گروه مورد هنگام جدایی از والدین گریه نکردند و 78.8 درصد آنان نیز هیچگونه مقاومتی نداشتند. همچنین نسبت به سوزش وریدی، 34.4 درصد کودکان گروه مورد هیچ عکس العملی نداشتند و 59.4 درصد نیز عکس العمل خفیف داشتند در حالیکه در گروه شاهد تنها 6.1 درصد عکس العمل نداشتند و 78. درصد نیز حرکات شدید بدن و کشیدن دستها را داشتند. همچنین 69.7 درصد گروه مورد هنگام ماسک گیری بیهوشی همکاری داشته در حالیکه 75.8 درصد از گروه شاهد از پذیرفتن ماسک امتناع نموده و فقط 24.2 درصد همکاری داشتند. 81.8 درصد از گروه مورد قبل از بیهوشی خواب بودند در حالیکه کلیه کودکان گروه شاهد بیدار و بیقرار بودند. نتیجه گیری: از آنجا که نتایج فوق همگی از نظر آماری در سطح95% معنی دار می باشند، بنابراین استفاده از کتامین به عنوان پیش داروی بیهوشی، از هیجان، اضطراب و ترس کودک هنگام جدایی از والدین کاسته و موجب آرامش، عدم مقاومت، گریه نکردن و خوابیدن در هنگام انتقال به تخت عمل می گردد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 9807

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

علوم کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1382
  • دوره: 

    9
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    117-135
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2064
  • دانلود: 

    1288
چکیده: 

در این تحقیق برای به دست آوردن داده های اولیه طراحی، آزمایشاتی با خشک کن پاششی آزمایشگاهی بر روی آب پرتقال انجام شد. نتایج نشان می دهد که برای خشک کردن آب پرتقال مناسب ترین دمای تغذیه هنگام پاشش 20-35°C، دمای هوای خروجی °C 70، بیشترین دمای هوای ورودی °C 170 و دمای نقطه چسبندگی پودر با رطوبت 2%،C ° 44 می باشد. همچنین عامل مهم در ایجاد رسوب پودر بر روی دیواره های خشک کن دمای بالای دیواره ها می باشد. با این نتایج یک خشک کن پاششی دو جداره با ظرفیت 15kg/h پودر برای آبمیوه طراحی، ساخته و ارزیابی شد. خشک کن ساخته شده قابلیت کنترل پارامترهای دمای دیواره محفظه خشک کن، دمای هوای ورودی و خروجی و دور اتمایزر را دارد. ارزیابی خشک کن نشان می دهد که عملکرد خشک کن در دمای هوای ورودی مختلف بین 65 تا 90% و رسوب دیواره های کمتر از 15% می باشد. در تمام آزمایشات، دمای دیواره ها ی محفظه کمتر از دمای نقطه چسبندگی پودر بود و رسوب دیواره ها نسبت به خشک کن آزمایشگاهی به میزان قابل توجهی کاهش یافت. تجزیه و تحلیل آماری نشان می دهد که پارامترهای دمای هوای ورودی و نرخ تغذیه به صورت مستقل و در کنار هم اثر معنی داری بر عملکرد خشک کن و رسوب دیواره ها دارند. در دمای هوای ورودی ثابت با افزایش نرخ تغذیه، عملکرد کاهش و رسوب دیواره ها افزایش می یابد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2064

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1288 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1384
  • دوره: 

    5
تعامل: 
  • بازدید: 

    480
  • دانلود: 

    182
کلیدواژه: 
چکیده: 

تعیین و جایگاه محصولات مختلف از نظر پتانسیلها و توانمندیهای بالقوه یکی از مباحث مهم و اساسی در اقتصاد کشاورزی بوده که می تواند فعالیتهای سرمایه گذاری در امر تولید را با هدف توسعه صادرات غیر نفتی به طور صحیحی هدایت نماید. در واقع برای موفقیت در عرصه های بین المللی لازم است که توانایی رقابت پذیری محصولات و اولویت بندی آنها تعیین گردد تا تولید محصولات مختلف به صورت کارآمدتری در نظام تخصیص منابع صورت گیرد. در همین راستا در تحقیق حاضر اقدام به شناسایی واندازه گیری پتانسیلهای بالقوه صادراتی برای محصولات منتخب صنایع غذایی استان خراسان شامل انواع آبمیوه، کنسانتره، پوره میوه، کمپوت و رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مزیت نسبی بر اساس حسابداری صنعتی گردید. اطلاعات و آمار مورد نیاز برای محاسبه شاخصهای مورد استفاده از کارخانجات صنایع غذایی استان که دارای سیستم حسابداری صنعتی بوده، در سال 1382 جمع آوری گردید. نتایج بدست آمده نشان می دهد که در بین 31 محصول غذایی مورد بررسی، 18 محصول از مزیت رقابتی برخوردار می باشند و مابقی محصولات فاقد تواناییهای لازم برای رقابت در عرصه های بین المللی بوده و از مزیت رقابتی برخوردار نمی باشند. همچنین تحلیل حساسیت شاخص های محاسباتی نسبت به تغییرات احتمالی در متغیرهای نرخ ارز، قیمت جهانی محصول، هزینه های سربار تولید، هزینه های غیرتجاری، هزینه مستقیم نیروی کار و ارزش مواد اولیه بکار گرفته شده در محصولات غذایی کشاورزی، انجام گرفت و نتایج نشان داد که شاخص مزیت رقابتی برای محصولات غذایی کشاورزی نسبت به تغییرات در قیمت جهانی محصولات بسیار حساس و کش پذیر است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 480

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 182
litScript