نتایج جستجو

514

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

52

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی










متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    214
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 214

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    234
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 234

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    270
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 270

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    57-65
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    286
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 286

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

مصلحی شاد مریم

نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    2-11
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    154
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 154

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

کریم گ. | روحانی س.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1359
  • دوره: 

    36
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    21-30
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    177
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 177

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
همکاران: 

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    زمستان 1372
تعامل: 
  • بازدید: 

    272
کلیدواژه: 
چکیده: 

مساله بیرون راندن فاضلاب ازمحیط زیست انسان از زمانی بوجود آمد که مردم به زندگی اجتماعی رو آوردند با پیدایش شهرها و گسترش شبکه های آبرسانی انسان برای پاکسازی و پاک نگهداری محیط زندگی خویش بیرون راندن پسابهای بدست آمده را پسندیده و لازم دید به همین ترتیب بود که ساختن شبکه های دفع فاضلاب نیز مورد توجه قرار گرفت. نمونه های بسیاری از آثار تمدن بشری موجود است که نشانگر قدمت فاضلاب روبی انسان از محیط زیست خود است.در خرابه های شهر بابل و نینوا و نیز جزیره کرت آثاری از مجراهای فاضلاب و آبریزگاههای همگانی دیده شده اند در شهرهای یونان و روم قدیم آثار فاضلاب روهایی به قطرهای 2 تا 3 متر مشاهده میشوند که ساختمان آنها را به 2000 سال پیش از میلاد نسبت میدهند در اورشلیم آثار کانالهای هدایت فاضلاب به بیرون شهر و جمع آوری آن در دریاچه های فاضلاب و حتی استفاده از فاضلاب به بیرون شهر و جمع آوری آن در دریاچه های فاضلاب و حتی از فاضلاب بعنوان کود در کشاورزی دیده شده است که تاریخ ایجاد آن به حدود 3000 سال پیش میرسد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 272

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    خرداد 1376
تعامل: 
  • بازدید: 

    1309
چکیده: 

در این تحقیق، امکان تولید ماست سویا با استفاده از آب پنیر مطابق با ذایقه ایرانی در سه مرحله بررسی گردید. در مرحله اول تاثیر واریته سویا (پرشینگ و ویلیامز)، نسبت استخراج (1:6، 1:8 و 1:10)، درصد آب پنیر (0، 10، 20، 30 و 40% بر اساس ماده خشک) و دمای تبخیر (25oC و 41oC) بر روی صفات کمی (درصد مواد جامد، pH و اسیدیته) و کیفی (طعم، قوام، رنگ، ظاهر و رایحه) ماست سویا مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم، نمونه انتخاب شده در مرحله قبل با چهار فرمولاسیون مختلف (ماست سویای ساده، حاوی 3% شکر، 3 % شکر و 0.01% وانیل و ماست میوه ای حاوی 3% شکر و 5% کنسانتره سیب) تولید و به همراه ماست پاستوریزه لبنی به تعداد یک صد نفر از چشنده ها داده شد تا علاوه بر تعیین بهترین فرمولاسیون و درصد پذیرش ماستهای مختلف، ماست لبنی با ماست سویا مقایسه گردد. در مرحله سوم نیز شاخصهای مصرف محصول تعیین شد.نتایج این تحقیق نشان داد که بهترین محصول با استفاده از واریته پرشینگ، نسبت استخراج 1:8، میزان 20 درصد آب پنیر و دمای تبخیر 25oC به دست می آید. در این میان، نمونه ماست سویای ساده با به دست آوردن 84% پذیرش، به عنوان بهترین فرمولاسیون شناخته شد. به علاوه اختلاف معنی داری میان ماست لبنی با ماست سویای ساده دیده نشد (P<0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1309

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    تیرماه 1376
تعامل: 
  • بازدید: 

    339
کلیدواژه: 
چکیده: 

کمبود مواد مغذی پروتئینی و روند کنونی رشد جمعیت کشور، نیاز غذایی جامعه را به پروتئین افزایش داده است. و متخصصین براین عقیده اند که محصولات پروتئینی دانه سویا علاوه بر تنوع دادن به محصولات پروتئینی در همه الگوهای مصرف می تواند تا حدی باعث جوابگویی به این نیاز پروتئینی روبه رشد باشد.یکی از محصولات دیگر پروتئینی سویا نوشیدنی سویا است که با توجه به ماهیت و تنوع فرمولاسیون آن می تواند جایگاه وسیعی را در مصرف عام مردم پیدا کند. این تحقیق نیز با هدف بررسی میزان پذیرش و به خصوص حداقل شرایط نگهداری آن جهت توصیه های ممکن تولید انبوه در سه مرحله به اجرا درآمد.در مجموع نتایج طرح نشان داد که نوشیدنی سویا در هر دو نوع فرموله و تخمیری می توانند میانگین نمره و درصد پذیرش قابل توجهی را به خود اختصاص دهند علاوه بر این نتایج، مشخص کرد که می توان نمونه های فرموله پاستوریزه را در ظروف شیشه های را برای بیش از 20 روز و دویی پک را تا حد یک ماه در ظروف دویی پک در 5oC نگهداری نمود در حالیکه نمونه های تخمیری پاستوریزه شده به دلیل داشتن pH پایین، قابلیت نگهداری حداقل یک ماه را در ظروف دویی پک و شیشه در هر دو درجه حرارت 5oC و 25oC را دارند.شایان ذکر است که در صورت جلوگیری از آلودگیهای ثانویه و بسته بندی در شرایط اسپتیک می توان چنین محصولاتی (به خصوص نوع تخمیری) را تا بیش از یک ماه سالم نگهداری کرد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 339

نویسندگان: 

گیتی ک. | بکایی خ.

نشریه: 

بهداشت ایران

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1377
  • دوره: 

    27
  • شماره: 

    -
  • صفحات: 

    163-165
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    174
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 174

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript