مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1376 | تاریخ پایان: خرداد 1376

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,310
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بهینه کردن تولید ماست سویا مطابق با ذائقه ایرانی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 در این تحقیق, امکان تولید ماست سویا با استفاده از آب پنیر مطابق با ذایقه ایرانی در سه مرحله بررسی گردید. در مرحله اول تاثیر واریته سویا (پرشینگ و ویلیامز), نسبت استخراج (1:6, 1:8 و 1:10), درصد آب پنیر (0, 10, 20, 30 و 40% بر اساس ماده خشک) و دمای تبخیر (25oC و 41oC) بر روی صفات کمی (درصد مواد جامد, pH و اسیدیته) و کیفی (طعم, قوام, رنگ, ظاهر و رایحه) ماست سویا مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم, نمونه انتخاب شده در مرحله قبل با چهار فرمولاسیون مختلف (ماست سویای ساده, حاوی 3% شکر, 3 % شکر و 0.01% وانیل و ماست میوه ای حاوی 3% شکر و 5% کنسانتره سیب) تولید و به همراه ماست پاستوریزه لبنی به تعداد یک صد نفر از چشنده ها داده شد تا علاوه بر تعیین بهترین فرمولاسیون و درصد پذیرش ماستهای مختلف, ماست لبنی با ماست سویا مقایسه گردد. در مرحله سوم نیز شاخصهای مصرف محصول تعیین شد.نتایج این تحقیق نشان داد که بهترین محصول با استفاده از واریته پرشینگ, نسبت استخراج 1:8, میزان 20 درصد آب پنیر و دمای تبخیر 25oC به دست می آید. در این میان, نمونه ماست سویای ساده با به دست آوردن 84% پذیرش, به عنوان بهترین فرمولاسیون شناخته شد. به علاوه اختلاف معنی داری میان ماست لبنی با ماست سویای ساده دیده نشد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، حبیبی، محمدباقر، و جوینده، حسین. (خرداد 1376). بهینه کردن تولید ماست سویا مطابق با ذائقه ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803321/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، حبیبی محمدباقر، جوینده حسین. [Internet]. بهینه کردن تولید ماست سویا مطابق با ذائقه ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ خرداد 1376. Available from: https://sid.ir/paper/803321/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، محمدباقر حبیبی، و حسین جوینده، “بهینه کردن تولید ماست سویا مطابق با ذائقه ایرانی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، خرداد 1376. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803321/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button