APA:
کپیکریم، گ.، و روحانی، س.. (1359). بررسی کیفیت دوغ های کارخانه ای در منطقه تهران و تغییرات اسیدیته قابل تیتر و pH در طول مدت نگهداری آن. نامه دانشکده دامپزشکی، 36(2)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/473869/fa
Vancouver:
کپیکریم گ.، روحانی س.. بررسی کیفیت دوغ های کارخانه ای در منطقه تهران و تغییرات اسیدیته قابل تیتر و pH در طول مدت نگهداری آن. نامه دانشکده دامپزشکی[Internet]. 1359؛36(2):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/473869/fa
IEEE:
کپیگ. کریم، و س. روحانی، “بررسی کیفیت دوغ های کارخانه ای در منطقه تهران و تغییرات اسیدیته قابل تیتر و pH در طول مدت نگهداری آن،” نامه دانشکده دامپزشکی، vol. 36، no. 2، pp. 21–30، 1359، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/473869/fa